Tamamdır hocam muhakkak haber bekliyorum.
Tamamdır hocam muhakkak haber bekliyorum.
Ben Sultanbeyli de oturuyorum.müsait zamana denk gelirse seve seve gelirim ;)
Gereziye katilanlar ;
BZGNGR
TANIMSIZ
OSİRİS
DOĞRUŞÜKRÜ
FERHATMNS
FERHATMNS arkadsin birde mangal teklifi var, onuda degerlendirelim ;)
hocalar, abiler gördüğüm kadarıyla küçük bi topluluk oluşmuş burda haftasonları toplanıp gezilen bende size katılmak isterim çok ama yanlız buhaftasonu işim var gibi ve nacizane b fikirim var madem gezmeyi seven insanlarız sanıyorum çoğumuzda android telefon vardır whatsapp ta bi mesaj gurubu kuralım ve hızlı bi ekilde sinerji oluşturalım diye de bi fikrim var
ARKADAŞLAR pazar günü küçük bir etkinlik mevcut.facebook tan bobber grubundan aldığım habere göre 7,15 de teker dönecek şekilde 9,05 de dolma bahçede olunacak. toplanma yeri kadıköy eski salıpazarı . katılmayı düşünüyorum. burayı görünce yazmak istedim
tesekkürler oxxo...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:47 ----------
MRB
PAZAR GÜNÜ KAVACIK-ANADOLU FENERİ GEZİSİNE KATILACAK OLAN ARKADAŞLARA ....
CENAZE DOLAYISIYLA PAZAR SABAHI İSTANBULDAN AYRILICAGIM İÇİN GEZİYE İŞTİRAK EDEMEYECEĞİM
GÜZEL BİR GÜN GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE
Mrb
Bu pazar sabahi yine toplaniyoruz
Guzergah : Toplanma noktasi;Anadoluhisari
Donus noktasi ; Beykoz (A.kavagi ya da A.feneride olabilir)
Bitis noktasi ;A.hisari
Gelmek isteyenleri bekleriz, iletisim icin numaranazi birakabilirsiniz
Merhabalar;
Bu pazar ben de katılmak isterim ama buluşma noktasını ve gezi rotasını tam anlayamadım. Ve buluşma saatini de göremedim
Planladigimiz geziyi bu gun gerceklestirdik
Tahir,Şukru,Ayhan,Burak ve Ben...
Sabah kavacik ayriminda toplandiktan sonra Anadoluhisarina inip mukellef bir kahvalti yaptik denizin kokusu ve martilarin cigligi esliginde, (Ayhanla Buragin simiti paylasmalari oldukca romantik gorunsede ;) motorcu ruhunu yansitan guzel bir goruntuydu.
Yollar bizi bekliyor diyip sahilden Beykoza oradan Anadolu kavagina ve Yoros kalesine ciktik.Karadenizin Bogazla bulustugu noktada biraz muhabbet edip Anadolu fenerine gaz bastik,yollar harika,trafik sifir,manzara mukemmel. .. Harika bir orman yolundan sonra fenere vardik. Fotograflar, sohbet ve cay...
1-2 saatlik sohbetten sonra geri donus rotasini belirleyip sahile inmeden cevreyolundan kavaciga baglanip en kisa zamanda daha kalabalaik bir grupla tekrarlama karariyla ayrildik...
Bir dahaki sefere sizleride bekleriz
Fotograflari yuklemeye calisacagim
saati buluşma gününü hafta bası verirsenız herkez kendını ona gore ayarlar sanırım :D
Aslında bu pazar gelmeye niyetliydim ama bizim burda yağmur yağıyordu buz gibi bir hava vardı
Ben Pazar günü öğleyin Anadolu Kavağı'na gidiyordum arkdaşlarlın yanına piknik yapmaya. Geçen sefer Anadolu Feneri'ne gitmek için kullandığımız yolda sürerken bir kafile ile karşılaştım. Aralarından birinde siyah gv 250 vardı, size benzettim. Galiba karşılaştığım sizin kafileydi
Emeği geçen arkadaşlara canı gönülden teşekkürler. Güzel bir gün oldu. Grubun uyumu harikaydı. Herkes birbirine saygılı.
aynen sukru gercekten hepınıze tsk ederım guzel bır gundu bırbırını tanımıyan ama tek zevklerı motor olan dostlarla olmak cok guzeldı
Muhtemelen...
Birkac araba gecerken selam verdi herhalde onlardan biri sendin
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:53 ----------
(
Grupta iki ihtiyari ben ve tahir aynen senin gibi dusunuyorduk ama gencler verince gazi uzun donlarimizi ;) ciktik yola....
İyiki cikmisiz..!
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:58 ----------
Tamam
birdahaki sefere haber veririm
Eğer bu hafta tekrar olacaksa pazar günü olmasın. mümkünse tabi :(
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)