TEKTEKER_RAMÇO gitti oldu ramazan can ...!!!
-
Reklamlar
-
-
cd0345 adlı üyeden alıntı
ramazan abi abi 7. fotoğrafta kırmızı cbf le durduğun yer topselvi polis karakolu karşısındaki body guard spor salonu ve muhabbet internet cafe nin önü
benim evin oralar
bu arada abi bende ulaşamadım sana eski üyeliğine yazıp duruyorum
bu konuyu bu yüzden açtım... yönetim isim değiştirdi sağolsun ama millet tekteker ramço ya aşina... dolayısıyla durum düzeltmek için açtım konuıyu... evet doğru yer fotodaki orası paşam...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Ramazan abi şu diz örtüsünü bazı motorlarında gördüm bende alıp taktım ama deponun boyalarını çizmeye başladı ve çıkardım ne yapabilirim depoya illa folyomu kaplıyacam depoyu çizmesin diye ?
-
ercan41 adlı üyeden alıntı
Ramazan abi şu diz örtüsünü bazı motorlarında gördüm bende alıp taktım ama deponun boyalarını çizmeye başladı ve çıkardım ne yapabilirim depoya illa folyomu kaplıyacam depoyu çizmesin diye ?
aslında depo kılıfı işe yarıyor ama zaman zaman açıp içerisini temizlemek lazım..ama kaplatmak daha iyi... ben şuan iyi bir kaput filmi çektiririm korumayı düşünsem.. yani bende diz örtüsü vazgeçilmez... ya depo kılıfı yada kaput filmi doğru tercih olacaktır...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Diz örtüsü aldım elimde patladılar çıkarttım bayramda hava fena degildi de idare ettim film çektirsem çıkartırken boyaya zarar verir mi ?
-
ercan41 adlı üyeden alıntı
Diz örtüsü aldım elimde patladılar çıkarttım bayramda hava fena degildi de idare ettim film çektirsem çıkartırken boyaya zarar verir mi ?
biz şirkette a4 -a5 x6 x5 passat gibi arabalara yaptık... satacağımız zaman söküp öyle sattık.. ne taş izi ne yıpranma vardı ama renk farkı oluşmuştu azda olsa yada bize öyle geldi.. ama kısa bir pasta cila seansı sonrası sorun kalmadı....
-
hayırlı olsun yeni nick''in zaten seni tanıyan tanır ister ramazan can ister tekteker
-
selo9115 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun yeni nick''in zaten seni tanıyan tanır ister ramazan can ister tekteker
eyvallah selami.. bi gün toplanıp gelin semaverde çay içelim...
-
Ramazan abi sen profil resmini ve altindaki bilgilerink degistirmedigin surece taninirsin sahsen ben ordan tanirim
-
profil resmim benle bütünleşti.. değiştirmem merak etme....
-
Vay abim benim be.Efsaneler ölmez sadece şekil değiştirir
-
uniqe adlı üyeden alıntı
Vay abim benim be.Efsaneler ölmez sadece şekil değiştirir
efsaneler ölmez sadece çürür yazan bir murat 131 görmüştüm....
-
tanırık aga,fotolara bektımda bu ne çeşitlilik yav şu bir gerçek içlerinden en rahat kullanımı 1840 axor tek geçerim sanki tv koltuğunda oturuyon..
-
COMTAN adlı üyeden alıntı
tanırık aga,fotolara bektımda bu ne çeşitlilik yav şu bir gerçek içlerinden en rahat kullanımı 1840 axor tek geçerim sanki tv koltuğunda oturuyon..
ağa ne arabalar kullandık anlatsam roman olur... bu attığım fotolar daha hiç ... sadece elime geçen bir kaçını yükledim... kullanmaktan en çok zevk aldığım araç travego dur.. kullanırken en rahat olduğum araç mega man fortuna dır... kamyonda yıldız dan gerisi hikaye ( mercedes) motosiklette farketmiyor... 2 teker olsun yeter...
-
Ramazan çok kilo aldın hiç yakışıyormu o göbek sana
-
SinanAksu adlı üyeden alıntı
Ramazan çok kilo aldın hiç yakışıyormu o göbek sana
ne olduysa ameliyattan sonra oldu... o kadar çok serum yedim ilaç kullandım ki doktorlar bile normal dedi.. şimdide gitmiyor...
-
Bizde seni seviyoz "Semtin haylazı" (dobloda yazan yazıdan esinlendim )
-
Ramazan Can adlı üyeden alıntı
ne olduysa ameliyattan sonra oldu... o kadar çok serum yedim ilaç kullandım ki doktorlar bile normal dedi.. şimdide gitmiyor...
Boşver Ramazan,
Unutma ki Hıyar gölgede yetişir
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
Ramazan Can adlı üyeden alıntı
eyvallah selami.. bi gün toplanıp gelin semaverde çay içelim...
İnsallah ramazan toplarim ben cocuklari birgün geliriz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)