Arkadaşlar Herkese Selamlar,
İsmim Can, 34 yaşındayım. Çook uzun süreler Ankara'da yaşadım, şimdi akademisyenlik görevimi devam ettirmek için bayram sonrası Çanakkale'ye taşınıyorum.
Aslında otomobil hastasıyım. Bu zaman kadar ortalamanın üstü güçleri olan coupe tarzı ve turbo araçlarım oldu. Ancak araçlarım güçlü olmasına rağmen hep bilinçli bir kullanıcı oldum. Kendimi ve çevremi tehlikeye atacak hareketlerde bulunmadım. 2013 başlarında ailemize herşeyden çok sevdiğim kızımız katıldı. Hem onun hem de eşimin rahatı için geniş sedan aile aracına geçiş yaptım. ama hastalık bir kere kana işlemiş. Gönlümün br yanı hep spor araç istiyor.
Maddi sebeplerden dolayı beni tatmin edecek özelliklerde ikinci bir araba alamıyorum. Bu durum beni hep gençlik hayalim olan motorsiklete sevketti. Ayrıca Çanakkale nin küçük, hızlı trafiğinin nispeten az olması ve çok yaygın motor kullanımı da beni heveslendiren diğer sebepler.
Forumunuzu nette gezinirken buldum ve kafamda birçok soruya açıklayıcı cevaplar edinebildim. Bu nedenle de üye olmaya karar verdim.
Herkese keyifli forumlar dilerim