13 yaşındayım adım Metehan , Kanuni 150 u off road ' a sahibim bir çok kullanıcıya taş çıkarırım iddialıyım süper kullanırım İzmirde oturuyorum umarım beni seversiniz
13 yaşındayım adım Metehan , Kanuni 150 u off road ' a sahibim bir çok kullanıcıya taş çıkarırım iddialıyım süper kullanırım İzmirde oturuyorum umarım beni seversiniz
hoşgeldin. Trafikte kullanmıyorsun tabi değil mi? Sadece offroad? Yoksa bu başlıkta seni zor zamanlar bekliyo, söyleyeyim =D
Ehliyet şart çünkü. Bide öyle abilerine fazla gider yapma burda çılgın motorcular var :D
Merhaba bende atv kullanıyorum forumda yeniyim 15 yaşındayım atv min modeli bumoto hummer 500 long off road kullanıyorum senin gibi zaten trafiğe çıkamıyoruz adanadayım burada baya bi atv var ayda bir üç dört kişi safariye çıkıyoruz eğlenceli oluyosizin de var mı çevrede atv si olan?
trafik dışı :
Tarla
SAhil
özel site içi
vs tepe tepe kullllaaaaaaan
amaaaaaaaaa TRAFİK ASLAAAAAAAAAAAAAAAA hem kanunen hem mantıken
hoş geldın kardeşim,
bende kardesıme aldım 1 tane,
şimdi ufak geldı yenısını aldım
iyi oluyor yani
hayırlısı olsun...
senı severız
canım kardesım ama lutfen dıkkat et. yol dısında da olsa ekıpmanını full olarak tak.
bır kız arkadasım 1senedır yatalak maalesef.legen kemıgı kırıldı.omur boyunca da tam olarak ıyılesmeyecek.
Merak etmeyin hem ekipmanimi full kullaniyorum hemde off road kullaniyorum sadece bu arada arkadasiniz icin gecmis olsun
Hoş geldin delikanli.
Buradaki abilerinin tavsiyelerini mutlaka dinle.
Çocukluğunun keyfini çikart.
Bizim zamanimizda öyle atv felan yoktu.
Olsa da zaten para yoktu
Hepiniz sağolun abilerim 7/24 trafikteyim geçen gün polisten kaçtım ve onlarca kez polis solladım ancak babam okul sebebi ile 1 aydır motoru çıkartmıyor 2 gün önce elim ayağım titredi motorumu özledim ama 8. sınıfım zor süreçler beni bekliyor malum seneye lise var..
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:30 ----------
Benim çevremde atv süren yok ama amcamda Suzuki Hayabusa ve Honda 600 lük cross vardı hayabusa yı sattı ama cross duruyor. Amcaoğlu bu yaz babasından 600 lük crossu alıcak ve offroad yapıcaz ama 150 lik atv ile 600 lük crossa nasıl yetişicem bilmiyorum
cevap yazmayın şu konuya forumdan işsizin biri kafa buluyo.
bpak zorunamı gitti bu yaşta motor kullanmam ?
Metehan off road da tas cikaririn demissin ya yolun duserse adanaya atv yi de getir romorkla senle bi off road yapalim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)