mobilet sevdalısı biri olarak herkese selamler bilgilerinize ihtiyacı mvar :)
Reklamlar
-
HErkese selamun aleykum motor çocukluk hayalşımdi bi arkdşla paylastım o gaza geldi ve2 hafat ocne bi scooter aldı hiç motor surmemiştim ama bisiklet bildigim için scooter i rahat surdum baya hosum gittip ara biriktirmeye basladım suan bi mobilete param yetiyor mobilet alıp bastan asagı degiştirmek istiyorum bazıları ters goreiblir ama ben bi motora dunya parası verip ole koru korune kullanmayı sevmiyorum bi emegin olacak o motora Adanadayım daha once 9 sene kaportacıda çalıstım baba mesalegi ondan korkum yok ama iç aksam motordak pek bilgim yok dogrusu onun için yardımlarınızı bekliyorum
Reklamlar
-
uğraşmayı seviyorsan al mobileti inanki her yerinde emeğin geçecek keşke almasaydım diyeceksin çünkü mobiletler çok sorunlu mobilete harcayacağın paraya cup al onu modifiye et yada başka motor
-
rambomert adlı üyeden alıntı
uğraşmayı seviyorsan al mobileti inanki her yerinde emeğin geçecek keşke almasaydım diyeceksin çünkü mobiletler çok sorunlu
mobilete harcayacağın paraya cup al onu modifiye et yada başka motor
Yeni Gençler bilmez ben ayıktırayım mobiletin hali bir başkadır şuan benim cubum var plakalı bi mobilet bulsam hemen alacam mobiletle uğraşmak kendin dizmek gibi varmı be
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)