Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

mobilet sevdalısı biri olarak herkese selamler bilgilerinize ihtiyacı mvar :)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Hyosung GT250r
    HErkese selamun aleykum motor çocukluk hayalşımdi bi arkdşla paylastım o gaza geldi ve2 hafat ocne bi scooter aldı hiç motor surmemiştim ama bisiklet bildigim için scooter i rahat surdum baya hosum gittip ara biriktirmeye basladım suan bi mobilete param yetiyor mobilet alıp bastan asagı degiştirmek istiyorum bazıları ters goreiblir ama ben bi motora dunya parası verip ole koru korune kullanmayı sevmiyorum bi emegin olacak o motora Adanadayım daha once 9 sene kaportacıda çalıstım baba mesalegi ondan korkum yok ama iç aksam motordak pek bilgim yok dogrusu onun için yardımlarınızı bekliyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    rambomert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Minsk 125/ zealsun ms 150-7
    uğraşmayı seviyorsan al mobileti inanki her yerinde emeğin geçecek keşke almasaydım diyeceksin çünkü mobiletler çok sorunlu mobilete harcayacağın paraya cup al onu modifiye et yada başka motor

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    100MFH
    Alıntı rambomert adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    uğraşmayı seviyorsan al mobileti inanki her yerinde emeğin geçecek keşke almasaydım diyeceksin çünkü mobiletler çok sorunlu mobilete harcayacağın paraya cup al onu modifiye et yada başka motor
    Yeni Gençler bilmez ben ayıktırayım mobiletin hali bir başkadır şuan benim cubum var plakalı bi mobilet bulsam hemen alacam mobiletle uğraşmak kendin dizmek gibi varmı be
    rambomert bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)