Selamlar arkadaşlar. Uzun zamandır forumu takip ediyordum, artık dahil olayım istedim
Çok küçük yaşlardan beri motosikletlere karşı büyük bir ilgim var, fakat gerek ailemin korkusu gerek benim Ankara'da trafiğe çıkmayı göze alamamamdan dolayı bu güne kadar bir motosiklet sahibi olamadım. Bu ilgimi yaz tatillerinde uzun dönemli scooter kiralayarak biraz tatmin etmeye çalıştım, ve Batı Akdeniz'de 3 yaz içinde Yamaha BW'S 100 üstünde 24.000km civarı yol yaptım Fakat sonra malesef üniversitede dersler ağırlaşınca, 1-2 sene öyle tatile gidemedik derken üniversite bitti, o güzel yaz tatilleri artık geride kaldı. Ben de o tadı almış, içimdeki motosiklet sevgisi artık bir tutkuya dönüşmüş şekilde ortada kaldım. Ofiste zar zor yakaladığım boş anlarda motosiklet.net forumunda bir şeyler okuyan, akşam eve gidip gezi fotoğraflarına bakıp iç geçiren, her gün gece "şunu mu alsam, ya da yok bak bu daha iyi" diye hayallerde yaşayan bir adam oldum
İşte tam şu günlerde de, artık bir motor almayı kesinlikle kafaya koydum. İnşallah yakın zamanda bu iş için maddi manevi adımlar atmayı planlıyorum.
Velhasılı kelam, merhaba arkadaşlar