Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

19 Yaşımdayım Aranıza Katılmak İstiyorum (YZF125R )

REKLAM ALANI

Merhabalar. Öncelikle belirtmek istiyorum boyum 1.75 65 kiloyum. Küçükkende çok motor merağım vardı hatta ilkokul okurken sırf motorlarla bir arada olmak için 3 yaz tatilimi motorcuda geçirdim. 8000 Tl sınırım var. Yamaha Yzf 125r çok hoşuma gidiyo başlangıç için bunu düşünüyorum. Ailem motor almama pek olumlu bakmadı geçen sene bu bebeği almıştım.
    [/url]

Ve bu bebeği gözüm kapalı satıcam yzf için .Hazır ailemide ikna etmişken Yamaha YZF'ye yönelmek istiyorum. Ancak aklıma takılan bi kaç detay var motorun boyu yüksek diyolar çok sıkıntı çekermiyim ? Biliyorum ki motor araba kadar güvenli değil çok dikkatli olmak gerekiyo. Bu konuda kendime güveniyorum zaten şehir içi kullanıcam arada bi çevre yolu yaparım o kadar. Söyliyecekleriniz benim için çok önemli ikilemdeyim dediğim gibi motorun ciddiyetinin farkındayım buda beni biraz sıkıyo ayrıca Yzf yetkili servisi çok sıkıntı çıkartırmı herhangi bir arızada onu öğrenmek istiyorum. Son bir şey daha bu ay içinde almayı planlıyorum ama malum kış sezonu geliyo biraz daha beklesem ucuza alabilirmiyim ? Birde 2014leri geliyo diye duydum doğrumudur ? Yardımlarınız için çok teşekkürler Eskişehirden katılıcam aranıza inş en yakın zamanda

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Mondial 100 ukh, 2001 Titan Deluxe
    Kendine güveniyorsan bi sıkıntı olucağını zannetmiyorum. Yzf yakışıklı motorsiket herkesin ilgisini çeker ama fiyatının hakkını bana göre vermiyor.

mtasdel60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar Rs 200 2019
    Kış geliyor hocam, arabayı bayrama yakın sat kârlı olur hem.Kışın da çok ucuza kapatırsın YZF'yi. tabi 2-3 ay sabrım kalmadı dersen bilemem..

Kış aylarında ne kadar bi fark olur ?

Panter38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ******* 250r+bora '03 trendline
    mtasdel60 cok dogru soylemis motosiklet ler kisa dogru ucuzlar bayramagzida araba pahali olur karli bi alim satim yaoarsin ama ehliyet var mi kask feln arastirdin mi ? tehlikeli oldugunu biliyorum diyosun insallah gercekten biliyosundur ehliyete dikkat !
    Hayattan Motorumu Alın Geri Neyim Kalır Ki?
    Melikşah Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği (Tam Burslu)

mtasdel60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar Rs 200 2019
    Alıntı DjCihanCerav adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kış aylarında ne kadar bi fark olur ?
    500-1000 gayme oynar yzf için

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    dostum katılıyorum paranın hakkını vermiyor gibi geliyor bana
    Alıntı Faradaybv adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kendine güveniyorsan bi sıkıntı olucağını zannetmiyorum. Yzf yakışıklı motorsiket herkesin ilgisini çeker ama fiyatının hakkını bana göre vermiyor.

forzaferhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS apache rtr 150
    http://www.youtube.com/watch?v=HseA7I43Z18 bu videoyu izlemeni tavsiye ederim. aldığın malı beğenmek çok güzel bişey ama motosiklet alcam diyosan binicem diyosan bence başka alternatiflere yönel

hellboys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600FA 2013
    tavsiye edilir tamam motoru küçük olabilir ama hangi 125 cc bunun gibi gidiyor cbr mi zaten teknik verilerde bi karşılaştırmayla bu sorun ortadan kalkıyor. aklındaysa motor gidip al yoksa içinde kalır.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)