Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Güzel bir başlangıç, merhaba

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda Shadow 750 ACE
    Arkadaşlar herkese selam. Uzun süredir dışarıdan takip ettiğim bu foruma artık ben de üyeyim İsmim Barış 26 yaşındayım ve bir hafta önce Hyosung GV250 aldım. Umuyorum ki sizlerden daha da çok şey öğreneceğim.

Hatta öğrenmek istediğim bir bilgiyi sorayım hemen: Motoru aldım, noterden ruhsat işlemlerini hallettik. Bundan sonraki bürokratik işlemler konusunda hiç fikri sahibi değilim. Şimdi ne yapmam gerekiyor?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    BMW 650 GS
    Hoşgeldin. Kazasız keyifli sürüşler dilerim.
    Ruhsat için trafiğe gitmen gerek sanırım.

Panter38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ******* 250r+bora '03 trendline
    hayirli ugurlu olsun aramiza hosgeldiniz diyecem ama benim motorum yok o yuzden aramiz demeye çekiniyorum ilk motorun degil mi ?

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Alıntı SLAYTHERN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar herkese selam. Motoru aldım, noterde ruhsat işlemlerini hallettik. Bundan sonraki bürokratik işlemler konusunda hiç fikri sahibi değilim. Şimdi ne yapmam gerekiyor?
    Hoşgeldin

Öncelikle motosikletinin zorunlu trafik sigortasını yaptırman gerekiyor ( noterden sonra, yaklaşık bir hafta içinde )

Noter işleminden sonra ruhsatın 1 ay içinde ikametinin bulunduğu adrese postalanıyor, (bu sürede Noterin verdiği geçici belge ile kullanıyorsun )

Sigortayı yaptırdıktan sonra istersen Noterin bağlı olduğu ilçe trafik emniyetten ruhsatını hemen alabilirsin
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

orhan899 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R , Suzuki GSX650F
    motoru yeni aldıgın için kaza potansiyelin çok yüksek (heleki ilk motorunsa) o yüzden hemen trafik sigortanı hemen yaptırmakta fayda var.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)