Güzel bir başlangıç, merhaba
Reklamlar
-
30 Ağustos 2013, 14:19
Arkadaşlar herkese selam. Uzun süredir dışarıdan takip ettiğim bu foruma artık ben de üyeyim İsmim Barış 26 yaşındayım ve bir hafta önce Hyosung GV250 aldım. Umuyorum ki sizlerden daha da çok şey öğreneceğim.
Hatta öğrenmek istediğim bir bilgiyi sorayım hemen: Motoru aldım, noterden ruhsat işlemlerini hallettik. Bundan sonraki bürokratik işlemler konusunda hiç fikri sahibi değilim. Şimdi ne yapmam gerekiyor?
Reklamlar
-
30 Ağustos 2013, 14:31
Hoşgeldin. Kazasız keyifli sürüşler dilerim.
Ruhsat için trafiğe gitmen gerek sanırım.
-
30 Ağustos 2013, 14:35
hayirli ugurlu olsun aramiza hosgeldiniz diyecem ama benim motorum yok o yuzden aramiz demeye çekiniyorum ilk motorun degil mi ?
-
30 Ağustos 2013, 14:44
SLAYTHERN adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar herkese selam. Motoru aldım, noterde ruhsat işlemlerini hallettik. Bundan sonraki bürokratik işlemler konusunda hiç fikri sahibi değilim. Şimdi ne yapmam gerekiyor?
Hoşgeldin
Öncelikle motosikletinin zorunlu trafik sigortasını yaptırman gerekiyor ( noterden sonra, yaklaşık bir hafta içinde )
Noter işleminden sonra ruhsatın 1 ay içinde ikametinin bulunduğu adrese postalanıyor, (bu sürede Noterin verdiği geçici belge ile kullanıyorsun )
Sigortayı yaptırdıktan sonra istersen Noterin bağlı olduğu ilçe trafik emniyetten ruhsatını hemen alabilirsin
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
30 Ağustos 2013, 16:38
motoru yeni aldıgın için kaza potansiyelin çok yüksek (heleki ilk motorunsa) o yüzden hemen trafik sigortanı hemen yaptırmakta fayda var.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)