Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

hyosungcu olcam :D

REKLAM ALANI
    orhan899 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R , Suzuki GSX650F
    Alıntı Thracian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla sonuna kadar katılıyorum.Hyosung,Kia,Hyundai,Samsun,LG bunlar böyle adi ucuz dandik Çin malları hepsi kesinlikle uzak durmak lazım.Bir de BMW,KTM,Ducati gibi markalar var bunlar da Uganda malı öyle bir dandik ki sorma gitsin.Yani Hyosung bende var az çekmedim bu motosikletten.Geçen gün arka tekerlek yolda düşmüş eve gelince farkına vardım.Geçen hafta piston aşağı indi,krank kolu fırladı arkadan gelen kamyoncuya girdi,5 saat ameliyattan sonra krank kolunu kamyoncudan çıkarttılar.
    Bir de evet en iyi motosiklet sürücüleri en iyi araba sürücülerinden çıkıyor özellikle drift yapıp 17 inç jantlı araba kullanmanın motosiklet kullanım yeteneklerimize katkısı göz ardı edilemez.Haaa evet bu arada YZF 125'nin sürüşü yan yatması kasası falan direk R6 ile aynı yani aralarında hiç bir fark yok desek yeridir biri son hız 120 km diğerinin son hız 270 km biri 15 BG diğeri 120 BG ne olucak canım altı üstü arada 150 km ve 105 bg fark var.Yani bu tarz bir 125 cc motosikleti bir sene kullanan hiç bir eğitim almadan istediği cc de motosikleti kullanabilir isterse motogp ye bile katılabilir.Bu arada dostum 125 cc den 1000cc ye geçtiğinde bir haber ver de helvanı yiyelim canım helva çekti.
    Bak varya +18 film izler gibi oldum ya la... Birazdan Junior Jokey'ler çıkcak ortaya

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Alıntı peacgirl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2 aya dagılır paranda boşuna gider yürümüyo o motor azıcık daha biriktir kawsaki al
    Prof. Dr. Naci BahtıKara Açıkladı,
    Hyo 2 ayda DAĞILIR, ALMAYIN!

---------- Post added at 14:55 ---------- Previous post was at 14:47 ----------

Alıntı Jokeyy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Başlangıç olarak hyosung 250 berbat ötesi tamam görünüm olarak çok güzel olabilir ama o motordayken nezaman ne olacağı belli olmaz sonuçta çin malı dağılırmı dağılır
    Prof. Dr. Ziya Tozduman açıkladı,
    hyo çin malıymış dağılırmış, hyo almayın!
    # motosikletle.blogspot

Memolale - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Falcon- Active 1200
    Transformers mısın, nasıl Hyosunh olacan? ;P

dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    içinde içinde

Panter38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ******* 250r+bora '03 trendline
    kayserideki kirmizi hyosungun yanindaydim bugun fazla inceleyemedim ama saga dusmus grenaj biraz hasarli sinyalde hasarli ama bayinin kendisi degisecekmis kirmizi 2011 model 5900 kusur km geneli fena degil motorun fazla anlamam bi bak istersen grenaji degisip 8000 tl istiyolar (bumoto bayisi tramwayin duvenonu ile sanayi duraginin tam ortasinda)

Jokeyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Henüz Yok
    Abiler beni vallaha bukadar eziceğinizi tahmin etmemiştim,Motorsiklet hayatına yeni atıldım daha pek bilgim yok ben sizin değilde kendi düşüncelerimi sizinle paylaştım herkezin zevki farklıdır tabi ben hyosung hakkında bildiklerimi söyledim yamaha yzf benim çok dikkatimi çekti ve bi okadar hoşuma gidiyor ön ve arka lastikler motora göre ince olabilir ama sonuçta 125cc ön amortisde rahatsız edici olabilir ama motoru modifiye edersen yinede güzel bi konfor sağlıyabilirsin motorla kaza yapıp parçalamak sürücünün elinde sonuçta bildiğime görede yzf nin ön diski diğerlerine göre daha iyi ve kaliteliymiş dediğim gibi ben düşüncelerimi paylaştım herkezin düşüncesi zevki v.b farklı olabilir ama bukadar ezmenize gerek yoktu sonuçta pek bilgim yok yani neyse teşekkürler :D

FatihC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2018 MH 150 Drift
    marka ne olursa olsun bakımını yaparsan üzmez seni, 2 ayda hyosungu dağıtan arkadaş kimse tanışıp tebrik etmek isterim, doğaüstü bir efor harcaması lazım.

Başlangıç olarak hyosung 250 berbat ötesi tamam görünüm olarak çok güzel olabilir ama o motordayken nezaman ne olacağı belli olmaz sonuçta çin malı dağılırmı dağılır ama tabi ne olacağı tamamen sana bağlı birde başlangıç olarak bence 250lik alma derim mesela ben 17 yaşındayım şöyle yapıcam 3'ay sonra yamaha yzf r125 alıcam 9milyar hondaya göre 2milyar daha fazla ama motorun kasası r6 gibi çok iri ve görünüm harika arka koltukda oturan kişi rahatsız olabilir ama bu onun nasıl oturduğuna bağlı şahsen ehliyetim yok ama tanıdık bi abim saolsu onun yzf 125 i kullandım kardeşim arkamdaydı yaklaşık 1saat sokak aralarında sürdük hiçte rahatsız olmadım ben başlangıcımı 125 likle yapıcam yaklaşık 1sene kullanmayı düşünüyorum ardından taksit biticek zaten motoruda ucuza verip üstüne bi okadar daha para ekliyip yamaha r1 yada honda cbr 1000rr almayı düşünüyorum 2.el alırım zaten 15milyar felan 125 den 1000rr geçmek saçma diyebilirsin ama başlangıç olarak kullandığım motor sonuçta kasası hem iri hemde tam bi racing gibi yan yatması felan r6dan farksız sadece ağır değil okadar ama başlangıcı bu motorla yaptığımda eminim motorun içini dışını öğrenirim trafik konusuna gelince 3yıldır araba kullanıyorum trafiğede çok çıktım şükürler olsun buzamana kadar hiç trafik polisi v.b sorunum olmadı arkadaşlarım jokey diye lakap takdılar yerine göre hızlı yerine göre sakin sürerim ama çok çeviğim yani dönüşlerim felan normalden farklı pederin arabayı kullanıyorum jant 17inç el freni çekmek daha kolay oluyo dönüşlerde hızımı arttırarak dönüyorum drift gibi bişe oluyo ama acil durumlarda bunu yapıyorum tabi eminim arabada zorlanmadım motordada inşallah zorlanmam benden sana tavsiye maddi durumun iyiyse yamaha yzf r 125 al
    125cc den 1000cc ye geçersin sonra Onlar Hep Bizimle Birlikteler bölümünde adına konu açılır bizde çok iyi adamdı diye yazarız.
    "Bu forum bilgi ve tecrübe paylaşım forumudur, Konularımda ve mesajlarım da yazdığım hiçbir şey doğru değildir tamamen kendi kişisel düşüncelerimdir."

Oldjack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz6 Fazer
    Abiler beni vallaha bukadar eziceğinizi tahmin etmemiştim,Motorsiklet hayatına yeni atıldım daha pek bilgim yok ben sizin değilde kendi düşüncelerimi sizinle paylaştım herkezin zevki farklıdır tabi ben hyosung hakkında bildiklerimi söyledim yamaha yzf benim çok dikkatimi çekti ve bi okadar hoşuma gidiyor ön ve arka lastikler motora göre ince olabilir ama sonuçta 125cc ön amortisde rahatsız edici olabilir ama motoru modifiye edersen yinede güzel bi konfor sağlıyabilirsin motorla kaza yapıp parçalamak sürücünün elinde sonuçta bildiğime görede yzf nin ön diski diğerlerine göre daha iyi ve kaliteliymiş dediğim gibi ben düşüncelerimi paylaştım herkezin düşüncesi zevki v.b farklı olabilir ama bukadar ezmenize gerek yoktu sonuçta pek bilgim yok yani neyse teşekkürler :D
    Her marka her model hakkında konuş ama bir yerde hyo deniyorsa sakın yorum yapma tuhaf bir motor binici seçer bu motor seni severse sen aşık olursun sevmezse seni de üzer . E adamın aşkına gelişi güzel laf edersen linç ederler .

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)