kayserideki kirmizi hyosungun yanindaydim bugun fazla inceleyemedim ama saga dusmus grenaj biraz hasarli sinyalde hasarli ama bayinin kendisi degisecekmis kirmizi 2011 model 5900 kusur km geneli fena degil motorun fazla anlamam bi bak istersen grenaji degisip 8000 tl istiyolar (bumoto bayisi tramwayin duvenonu ile sanayi duraginin tam ortasinda)
Abiler beni vallaha bukadar eziceğinizi tahmin etmemiştim,Motorsiklet hayatına yeni atıldım daha pek bilgim yok ben sizin değilde kendi düşüncelerimi sizinle paylaştım herkezin zevki farklıdır tabi ben hyosung hakkında bildiklerimi söyledim yamaha yzf benim çok dikkatimi çekti ve bi okadar hoşuma gidiyor ön ve arka lastikler motora göre ince olabilir ama sonuçta 125cc ön amortisde rahatsız edici olabilir ama motoru modifiye edersen yinede güzel bi konfor sağlıyabilirsin motorla kaza yapıp parçalamak sürücünün elinde sonuçta bildiğime görede yzf nin ön diski diğerlerine göre daha iyi ve kaliteliymiş dediğim gibi ben düşüncelerimi paylaştım herkezin düşüncesi zevki v.b farklı olabilir ama bukadar ezmenize gerek yoktu sonuçta pek bilgim yok yani neyse teşekkürler :D
marka ne olursa olsun bakımını yaparsan üzmez seni, 2 ayda hyosungu dağıtan arkadaş kimse tanışıp tebrik etmek isterim, doğaüstü bir efor harcaması lazım.
125cc den 1000cc ye geçersin sonra Onlar Hep Bizimle Birlikteler bölümünde adına konu açılır bizde çok iyi adamdı diye yazarız.
"Bu forum bilgi ve tecrübe paylaşım forumudur, Konularımda ve mesajlarım da yazdığım hiçbir şey doğru değildir tamamen kendi kişisel düşüncelerimdir."
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)