Memleketimde Hyosung krank kırıyor, kawasaki kol çıkartıyor, suzuki nanik yapıyor bu ne la
Memleketimde Hyosung krank kırıyor, kawasaki kol çıkartıyor, suzuki nanik yapıyor bu ne la
Arkadaş hyo almayın demiş, bombanın pimini çekmiş ve atmış. Hyo kırank kırıyor diyen insan benim gözümde cahildir. Cahillikten kastım şöyledir; Motorun aksağımından, sınırlarından, vsvs bunları keşfedememiştir ve sözde motorcudur... Arkadaşların dediği gibi 250CC bir motor ile 190-200 görme çabalarına girildiğinde tabikide elinize alırsınız, tabikide kol bacak çıkartır.
170 küsür kilo bir motoru olduğunuz yerde yan düşürdüğünüzde bile ciddi hasara neden olabilirsiniz. Altında kalırsanız, vay halinize. Akıl var mantık var yapmayın gözünüzü seveyim. Biraz araştırın, neden krank kırıyor ?..
Kimse laf ebeliği yapmasın. Kapı komşum 66.000 kilometre 2006 veya 2007 sarı hyo kullandı. Periyodik bakımlar harici ve ufak tefek sıkıntılar harici asla üzmedi. Adam almanyaya gitti-geldi motorla EEee hani krank ? Hani kol bacak filan ?
Geçen bir arkadaşın 2013 600 rr ı DURDUĞU yerde sola yattı ve alternatör kapağını kırdı. Motorun yağı boşaldı kullanılmaz halde kaldı yolun orta yerinde .
Honda almayın düşünce yan kapakları kırıyor. Paranıza yazıh .
Herşey tamam da şu Hyosung distribütörlüğünü Kuralkan'ın elinden alıp doğru düzgün bir firmaya verseler çok çok daha iyi olacak hepimiz için.Bence Hyosung Türkiye'nin en büyük eksiği alakasız servisleri.Bu arada bu forumda 70.000 km üstü Gv 250 si olan var.Bir kaç yerden de GT 250 R ı 100.000 km kullanıp motor sıfırlatmadan kullanmaya devam eden duydum.Demek ki düzgün kullanınca sorun çıkmıyormuş.
hyo bu paraya alınabilecek en sağlam motorlardan biridir..
Başlangıç olarak hyosung 250 berbat ötesi tamam görünüm olarak çok güzel olabilir ama o motordayken nezaman ne olacağı belli olmaz sonuçta çin malı dağılırmı dağılır ama tabi ne olacağı tamamen sana bağlı birde başlangıç olarak bence 250lik alma derim mesela ben 17 yaşındayım şöyle yapıcam 3'ay sonra yamaha yzf r125 alıcam 9milyar hondaya göre 2milyar daha fazla ama motorun kasası r6 gibi çok iri ve görünüm harika arka koltukda oturan kişi rahatsız olabilir ama bu onun nasıl oturduğuna bağlı şahsen ehliyetim yok ama tanıdık bi abim saolsu onun yzf 125 i kullandım kardeşim arkamdaydı yaklaşık 1saat sokak aralarında sürdük hiçte rahatsız olmadım ben başlangıcımı 125 likle yapıcam yaklaşık 1sene kullanmayı düşünüyorum ardından taksit biticek zaten motoruda ucuza verip üstüne bi okadar daha para ekliyip yamaha r1 yada honda cbr 1000rr almayı düşünüyorum 2.el alırım zaten 15milyar felan 125 den 1000rr geçmek saçma diyebilirsin ama başlangıç olarak kullandığım motor sonuçta kasası hem iri hemde tam bi racing gibi yan yatması felan r6dan farksız sadece ağır değil okadar ama başlangıcı bu motorla yaptığımda eminim motorun içini dışını öğrenirim trafik konusuna gelince 3yıldır araba kullanıyorum trafiğede çok çıktım şükürler olsun buzamana kadar hiç trafik polisi v.b sorunum olmadı arkadaşlarım jokey diye lakap takdılar yerine göre hızlı yerine göre sakin sürerim ama çok çeviğim yani dönüşlerim felan normalden farklı pederin arabayı kullanıyorum jant 17inç el freni çekmek daha kolay oluyo dönüşlerde hızımı arttırarak dönüyorum drift gibi bişe oluyo ama acil durumlarda bunu yapıyorum tabi eminim arabada zorlanmadım motordada inşallah zorlanmam benden sana tavsiye maddi durumun iyiyse yamaha yzf r 125 al
Valla sonuna kadar katılıyorum.Hyosung,Kia,Hyundai,Samsun,LG bunlar böyle adi ucuz dandik Çin malları hepsi kesinlikle uzak durmak lazım.Bir de BMW,KTM,Ducati gibi markalar var bunlar da Uganda malı öyle bir dandik ki sorma gitsin.Yani Hyosung bende var az çekmedim bu motosikletten.Geçen gün arka tekerlek yolda düşmüş eve gelince farkına vardım.Geçen hafta piston aşağı indi,krank kolu fırladı arkadan gelen kamyoncuya girdi,5 saat ameliyattan sonra krank kolunu kamyoncudan çıkarttılar.
Bir de evet en iyi motosiklet sürücüleri en iyi araba sürücülerinden çıkıyor özellikle drift yapıp 17 inç jantlı araba kullanmanın motosiklet kullanım yeteneklerimize katkısı göz ardı edilemez.Haaa evet bu arada YZF 125'nin sürüşü yan yatması kasası falan direk R6 ile aynı yani aralarında hiç bir fark yok desek yeridir biri son hız 120 km diğerinin son hız 270 km biri 15 BG diğeri 120 BG ne olucak canım altı üstü arada 150 km ve 105 bg fark var.Yani bu tarz bir 125 cc motosikleti bir sene kullanan hiç bir eğitim almadan istediği cc de motosikleti kullanabilir isterse motogp ye bile katılabilir.Bu arada dostum 125 cc den 1000cc ye geçtiğinde bir haber ver de helvanı yiyelim canım helva çekti.
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
Bi bitmediniz diyorum başka birşey demiyorum
He canım Hyosung çin malı he Aynı zamanda yzfr125 de heybetli görünüyor.. he onuda al 9000 TL ye.. hatta http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...35022394/detay bunu al sen daha da heybetli görünürsün.. 250 TL de cebinde kalır.. Ti allam!!
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Bi bitmediniz cidden ya. Umarım birisi farklı hesap açıp geyiğine yazmıştır şu disk jokeyin mesajını. YZF de çok kocaman hakikaten o kadar kocaman ki kocaman bir plastik kalıbı olup içinde de çadır gibi bir boşlukta ufacık bir motor olduğu hiç belli olmuyor. Sonrasında 1000rr da aşırı mantıklı o yüzden. Helva çekti canım benim de aslında, 1000rr'ı alsan da yesek. Yurdumun 17lik apaçi ergenleri işte, bir yandan ciddi olamaz diyorum da bir yandan da şuursuz çok.
Normalde insanlara ağır ithamlarda bulunmam fakat harbi salaksın sen !
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:31 ----------
Bende 18 yaşındayım , ergen de diyebilirsiniz doğrudur fakat her 17-18 yaşında ki birey aynı değil . 2-3 tane sütü bozuk çıktı diye lütfen genellemeyelim. Teşekkür ederim . Yanlış anlamayın sakın .
Apaçi ergen dedim sonuçta, genelleme yok tabii ki sonuçta herkes o yollardan geçiyor ben de geçtim, yanlış anlaşılma olduysa kendi adıma özür dilerim.
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Hala bence bence yorumları yapanlar var. Hala şu motorun kasası söyle güzel diyenler var.
Bilginiz yok ise, fikrinizde olmasın. Olmasınki, insanları yanlış yönlendirmeyin....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)