Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

HERKESE SELAMLAR SAYGILAR

REKLAM ALANI
    ozy01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 SUZUKİ HAYABUSA
    HERKESE MERHABA. ADANA DA YAŞIYORUM. TARIM İLACI VE TOHUM İŞİ YAPIYORUM. 31 YAŞINDAYIM. HENÜZ HANGİ MOTORA BİNMEM GEREKTİĞİNE KARAR VEREMEDİM. ARANIZA KATLIDIĞIM İÇİN NEŞELİYİM.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    srknbdm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki kle 500
    hoşgeldiniz. bilgilenmek için forumda başlangıç motoru diye aratırsanız daha önceki acılmış başlıklar sayesinde bi fikir sahibi olabilirsiniz..

Hoşgeldiniz mt ye daha önceki soru cevap bölümlerinde bir sürü konu var motosiklet tavsiyesi hakkında bence öncelikle kullanım amacınıza uygun motosikleti belirleyin mesela dağ bayır gezerseniz cross tarzı çoğunlukla trafikte kullanacaksanız daha kıvrak birşey gibi kafanızda hangi modeller var mesela bütçe nedir bunlar önemli hocam

ozy01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 SUZUKİ HAYABUSA
    Alıntı mahir212 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldiniz mt ye daha önceki soru cevap bölümlerinde bir sürü konu var motosiklet tavsiyesi hakkında bence öncelikle kullanım amacınıza uygun motosikleti belirleyin mesela dağ bayır gezerseniz cross tarzı çoğunlukla trafikte kullanacaksanız daha kıvrak birşey gibi kafanızda hangi modeller var mesela bütçe nedir bunlar önemli hocam
    20bin civarinda bir butce ayirdim. Ilk motorum olacak. Cogunlukla sehirici kullanirim. Dag da bayirda kullanmam yani onceki tavsiyeleri de okumaya baslayim yavastan ozaman.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)