İyi bayramlar herkese. Adım Eren, 26 yaşındayım, İzmir'de yaşıorum. Şu an bi motora sahip degilim hic bi zaman da olamadim. Kısmetse yakinda alacagim.

Motor sevgisi babadan gecti bana. Gencliginde jawa fln kullanmis ama abilerinden hic sira gelmemis ona. Bende orta sondan itibaren babamin motorlarini kullandim. Hep sifir aldi motorlarini belki de gencligindeki ezilmislik yuzunden. Honda scooterla baslayan maceram, haojin scooterla devam etti. Arkasindan peder bey mondial 250 mct aldi. Mondial cok sorun cikartti hemen hemen yari fiyatina satti. Tovbe etti cinlilere. Yamaha dragstar 250 aldi cok yakio die satti, japonya depreminden fiyat kirdiklarinda YBR125 aldi. Cok da memnunuz simdi, baba ogul. Gerci ben pek kullanmadim ybryi dragstari fln. Universite dolayisiyla sehir disindaydim.

Araniza katildim cunku burda ogrendim herseyi. Honda cbr250 / yamaha yzf125r / ninja 250 / hyosung gt250r basliklarindaki tum mesajlari okudum hic birsey kacirmamak icin. Dedigim basliklarin uzunlugundan anlarsiniz ki coktandir aranizdayim aslinda. Bi ses edeyim dedim.

Herkese tekrar selam eder, tesekkurlerimi sunarim bana bu kadar sey kattiginiz icin. Surc-i lisan ettiysek affola..