Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: Amerika sartlarinda sikinti cikar

Katılımcı sayısı
2. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Dikkatliyse cikmaz

1 50.00%
  • Kisiye kalmis

0 0%
  • %50

0 0%
  • Yuksek motorla baslamamali

0 0%
  • Her turlu tecrube sart

1 50.00%

Merhabalar

REKLAM ALANI

Merhabalar araniza yeni katildim.Oncelikle kendimi tanitiyim Amerikada mimarlik ogrencisiyim yasim 19, motorla olan baglantima gelince kucuklukden beri heveslenip firsat buldukca kullandigim bir aracdir.Mobiletlerle basladim . 3-4 ay civarinda 125 lik motor kullandim . Suandada spor araba kullaniyorum ama herseye ragmen goz yine motorda yine motorda. 600 luk motorlara baktim ondan sonra forumunuza goz attim.Genel olarak 250 kullanilip ondan sonra gecilmesinden yana yorumlar gordum biraz hevesimi kirdi . Ama soyle bir sorum var; Amerikada hiz problemi var yani asiri hiz yapamiyorsunuz 45 mph diyorsa 45 de gitmelisiniz ustunde polisin arkaniza yapisip sizi cevirme olasiligi var ve cok suratli iseniz cezaevine girme olasiligniz var burda anlatmak istedigim hiz yapmaya elveris yok (max hiz limit is 55 mph= 90km tas catlasa 110 yaparsiniz ) bu nedenlere dayanarakdan 600rr alsam 250 cc motor gecmisim olmadan yine bana guvenlik problemi olustururmu .Verdigi sikinti yuksek hizdamidir yoksa dusuk hizlardada ben bu tecrubesizligin zararlarini yasarmiyim. Ayrica motorlar buralarda arablarin arasindan gecemiyor bu sartlari goz onune alarak bana 600luk motor almami tavsiye edermisiniz fiyatlari uygun gibi (orn:honda 600rr temiz $4.300 = 8.000 tl ).

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mehmettayfur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık yok
    Hoşgeldin,600 lük motorla başlamanı burada kimse tavsiye etmez.3-4 ay 125 cc kullanman yeterli değil.600 lük makina ağır ve çok seridir.
    Motora hakim olamazsın.250 cc.de tecrübe kazanıp sonra 600 e geçilir.
    Sermayesi din olanın rehberi şeytan olur.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler