Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Birden Başladı - Gelişti - Bugünlere Geldi

REKLAM ALANI
    fusuy364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    öyle içten yazmışsınız ki, çok etkilendim, başka hiçbirşeye belki de bu kadar sevinmemişsinizdir Allah kaza bela vermesin, aramızaaa hoşgeldin aaaaabiiiiiii
    Bu arada moturunuz da hayırlı olsun

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ecz.erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 HD crossbones, 2012 HD CVO Roadglide
    hoşgeldiniz. iyi günlerde kullanın motorunuzu..

ozwizard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XMAX 250
    Arkadaşlar, gerçekten sıcak ve içten mesajlarınız beni çok mutlu etti ki zaten dışardan bildiğim ama içerisine girince bir kez daha emin olduğum, ne kadar sıcak, ne kadar insan seven bir camia olduğunuzu bir kez daha göstermiş oldunuz. Bir dostum bir anısını anlattı, köprüyü geçer geçmez benzini bitmiş ve sağa çekmiş mecbur, kendisine yardı teklif etmek ve durumunu sormak için abartısız 28 motor durmuş, en küçüğünden en büyük hacimlisine kadar ayırımsız. Yok sen scooter kullanıyorsun yok 1200 lük bir canavar, hiç farketmiyor, motor hacimleri, cinsleri farklı olabilir ama sonuçta hepsi iki tekerlikli ve hepsinin bir tek şeye ihtiyacı var. Saygı. Şunu öğrendim arkadaşlar, bindiğin motora saygı duyacaksın, karına çocuğuna veya sevgiline verdiğin sevgiyi göstericeksin çünkü bence motor dünyanın en duygusal varlığı, anında sırtında ki kamburdan kurtuluveriyor Lafı uzattım Msj yazan dostlara tekrar tekrar teşekkür, hepinizin aynı duyguları hissettiğini bilmek çok güzel. Herkeze güzel bir cumartesi dilerim, ayrıca kadir geceniz şimdiden mübarek olsun.

Alıntı oguzhansan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kalamis ta develinin onundeki gri burgman mi yoksa???
    Evet doğru O motor

Alıntı gv650i adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel bir yazı ve dogru bir karar tebrik ederim demekki içtikten sonrada dogru karar veriliyormuş;;)) ama egitim alıp binmen çok iyi olmuş ve dogru seçimi deneyerek bulmuşun ve süreyi kısaltmışın ,Bundan sonra tercüben artacak ve daha rahat kullanıp gideceksin sıkıntısız kazasız saglıkla kullanasın.Kadıköydeysen biz haremdeyiz GARAJ diye bir gurubumuz var gelirsen tanışırız motor la ilgili teknik konularda bilgi verebilirim.
    Çok teşekkür ederim İçtikten sonra aldığım her kararı uygulayabilseydim sanırım çok farklı yerlerde olurdum bugün Çok isterim ziyaret etmek. Özellikle bilgili arkadaşların tecrübeleri çok kıymetli benim için.

Salih_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 125cc, Bajaj Pulsar NS 200
    hayırlı uğurlu olsun...kazasız günler dilerim...

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)