Merhaba. Aslında eski üyelerdenim ama iş için ayda 2-3 hafta Mersin (pozcu)'de ikamet etmeye başladım. Motosikletim de benimle. Motorcu arkadaşlarla gezi ve genel muhabbet için tanışıp kaynaşmak isterim.
Oktay
Merhaba. Aslında eski üyelerdenim ama iş için ayda 2-3 hafta Mersin (pozcu)'de ikamet etmeye başladım. Motosikletim de benimle. Motorcu arkadaşlarla gezi ve genel muhabbet için tanışıp kaynaşmak isterim.
Oktay
(Okumadan imzalamam)
Hos geldin adasim.
Pozcuda Alanya fırın sok. Çıtır çerez e uğra. Turgut abi sana yardımcı olacaktir.
Bizim duayen
Cuma akşam mezitli kahve evinde mersin motor kulübü toplantısı oluyor.
Hafta içinde bmw servisi Serdar usta yerinde sohbetler olur.
Kolay gelsin.
Oktay
Eyvallah adaş. Foruma çok giremiyorum görmemisim. Bilgiler icin Teşekkür ederim.
Selamlar , ben de az once uye oldum foruma.Ilk olarak Mersin yazinca bu konu basligi gozume carpti.Pozcu da ikamet ediyorum simdilik.Motorsikletim yok henuz.Arastiriyorum , etrafimdaki insanlardan bilgi aliyorum.
Tanisip sohbet etmeyi , tecrubelerinizi paylasabilmeyi ben de cok isterim.
Tolkien özelden telefonunu yazar mısın.
hoşgeldin bende forumda yeniyim Dogdugumdan beri Mersindeyim pozcu güzeldir bende motor almadım henüz araştırma içerisindeyim . Bu arada Mersin i seveceginden kuşkun olmasın
Merhabalar bende mersin/erdemliden İbrahim erdemlide üniversite okuyorum her türlü gezi organizasyonlarda bulunmaktan keyif alırım..Bir yerlerde km lemek üzere görüşürüz...
!!!ÖNEMLİ!!OLAN BİR YERE ULAŞMAK DEĞİL...YOLDA OLMAKTIR...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)