Yeni üye, Yeni motor, Yeni arkadaşlar, Yeni heyecanlar...
Reklamlar
-
Herkeze hayırlı akşamlar. Uzun süredir forumu takip ediyorum. Kendime ideal bir motosiklet için araştırma yapıyorum ki hala devam ediyorum. Uzun bir süreden sonra yavaş yavaş ilk adımları atıyorum. Ekipman olarak birkaç şey aldım sayılır. Madem başladım tanışmak istedim sizlerle.
Adım İnanç, 25 yaşındayım, yarışmaya İstanbul'dan katılıyorum.
Bu arada evliyim 2 oğlum var.
Biraz ödemelerim var ve kendimi 1-2 ay içerisinde düzene sokmuş olucam. Büyük ihtimalle ozaman motosikletimi almayı düşünüyorum.
Motosiklet.net ailesine selamlarımı iletiyorum. Herkeze kolay gelsin, Allah herkeze kazasız sürüşler nasip etmesi dileğiyle.
Delimiyim?
Burda ne işim var...
Tabiki evet!
Reklamlar
-
Aramıza hoşgeldim
-
Hoş geldin İnanç
Sermayesi din olanın rehberi şeytan olur.
-
eDDiNq adlı üyeden alıntı
Ekipman olarak birkaç şey aldım sayılır.
Hoşgeldin
Bütün Sosyal Medya Mecralarında
DoganLokman işte... lokmandogan.com
-
-
aramıza hoşgeldin umarım ilerde motorunun fotolarınıda görürüz hayırlısıysa
-
hoş geldin kardeşim aramıza inşallah arıza araba suruculerinden bıkmayıp saygısız şoförden usanmadığın coooookk uzun zamanlar aramızda görürüz seni sana bir tavsiyem chopper tarzı rahatlık istersen
-
Teşekkür ederim herkeze.
Aklımda CBR 600 F vardı bugün bitanesinin yanına gittim bindim baktım ve ürktüm ve niyetimi değiştirdim zannedersem.
Eğer CBR 600 F alırsam kendime çelik kafes yaptırıcam
Bu arada şuan yoldan geliyorum ve birtane R1 sürücüsü ile laf kavgasına girdim yol vermeme durumundan.
Yahu trafik ilerlese ben yol veriyorum zaten bütün motosiklet kullanıcılarına hele bi dur yahu. Burdaysa o arkadaş çok ayıp ettin.
-
İlk motosikletin mi olacak İnanç ? Bu arada hoşgeldin
-
25 Temmuz 2013, 12:14
Moderatör
Hoşgeldin İnanç, 600F düşünme, bırak o senin onu alacağın günü beklesin sabretsin.
Sen en fazla 250 cc düşüp kalktığında fazla hasarlanmayacak çıplak (Naked, commuter) bişeyler bak kendine
-
25 Temmuz 2013, 12:54
Lucas
Hoşgeldin İnanç, 600F düşünme, bırak o senin onu alacağın günü beklesin sabretsin.
Sen en fazla 250 cc düşüp kalktığında fazla hasarlanmayacak çıplak (Naked, commuter) bişeyler bak kendine
Evet bende öyle düşünüyorum. Hyosung var aklımda araştırıyorum..
i.tufekci
İlk motosikletin mi olacak İnanç ? Bu arada hoşgeldin
Evet ilk motosikletim olucak inşallah.
Delimiyim?
Burda ne işim var...
Tabiki evet!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)