Arkadaşlar herkese merhaba uzun zamandır içimde olan motosiklet sevdasıyla üniversitede 2 yılda işleri yoluna koyduktan sonra bu yolculuğa başlamaya karar verdim. Haftalardır motosiklet almaya çalışıyorum ama bi türlü adam akıllı bi para denkleştiremedim. Tanışma başlığında ne kadar doğru olur bilmiyorum ama bi motoru araştırmaya başlayınca en ufak bi kötü yorum fikrimi tamamen tersine çevirebiliyor. bakmadığım araştırmadığım 125lik commuter 150lik 250lik chopper neredeyse kalmadı önceleri ybr 125 ve cbf 150 düşündüm Allah var bir tane kötü yorum okumadım desem yeridir.Adamın 2003 te dünya turuna çıkmasından belli zaten ybr 125. Neyse çok uzatmadan sizce başlangıç için ne olmalı daha önce vitesli motor çok az kullandım teori var sadece pratik neredeyse yok denecek kadar az. Baktığım modeller :
Yamaha YBR125
Honda CBF150
Mondial MCT250
Jinlun jl150
Regal raptor dd250-9b
Keeway s.light 150
ve benzerleri bunlardan Sadece mondialle keewayin 2005-2006 modelini alacak param var denebilir ortalama 2500-3000 arası işte bir yandan da bir an önce olsa diye acele ediyorum. Malum motor söz konusu olunca aile desteği ortadan kalkıyor otomatik olarak, öğrenci olunca ne borç ne kredi kimse sallamıyor da. Öyle işte bir de belki milyonlarca defa sorulmuştur ama senet ile yamaha veya hondayı satan bir yer varsa bildiğiniz o da baya işime yarar. Neyse çok konuştum okuyup konuyu cevaplayacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim... Herkese keyifli günler dilerim...