Merhaba keeway arn 125 sakarya
-
Merhabalar ben sakaryadan
keeway arn 125 alacağım yakıt durumu nasıl nelere dikkat etmeliyim ?
Not: başka bir motor alamayacağım için bu motoru alıyorum.
ismim mehmet emin yaşım 16 ilk motorum olacak inşallah bide cup motor tarzında elektrkli bisikletim vardı herkeze selamlar
Reklamlar
-
Ehliyet ne olacak kardesim ?
-
petra adlı üyeden alıntı
Ehliyet ne olacak kardesim ?
alabildiiğin motor anca odur ama ehliyet cezasını anca motoru vererek karşılarsın kardeş ;)
-
abi burda okula gidip gelirken sokak arası olduğu için hiç polis yok zaten çarşıya falan elektrikli bisikletle gidicem olmaz mı acaba zaten yeni yaşıma ağustosun 24 ünde gircem 17 ye girdiğim ikinci gün ehliyet almaya başvurcam motoru da yaklaşık 1 ay falan sonra alıcam.
-
ya sokak arasında bi çocuğa çarparsan ne olacak...
-
abi ALLAH korusun ben motor kullanmayı biliyorum
-
Bende motor kullanmayı biliyorum ama öküz ün teki bana çarptı düşürdü
Sana da bi öküz çarpmayacağını nerden biliyorsun
-
Sabır herşeyin ilacıdır Sabret koy cebine ehliyetini -ki o zaman kadar belki bütçeni daha iyi bir yere çekebilirsin, o zaman alırsın motorunuda.
-
BronToKiLL adlı üyeden alıntı
abi burda okula gidip gelirken sokak arası olduğu için hiç polis yok zaten çarşıya falan elektrikli bisikletle gidicem olmaz mı acaba zaten yeni yaşıma ağustosun 24 ünde gircem 17 ye girdiğim ikinci gün ehliyet almaya başvurcam motoru da yaklaşık 1 ay falan sonra alıcam.
birazdan sana sorarlar, neden 17ye girdiğin ilk gün değilde 2. gün diye??
-
21 Temmuz 2013, 01:43
doğru diyosun abi
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:28 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
Bende motor kullanmayı biliyorum ama öküz ün teki bana çarptı düşürdü
Sana da bi öküz çarpmayacağını nerden biliyorsun
haklısın abi
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:29 ----------
mLh adlı üyeden alıntı
Sabır herşeyin ilacıdır
Sabret koy cebine ehliyetini -ki o zaman kadar belki bütçeni daha iyi bir yere çekebilirsin, o zaman alırsın motorunuda.
doğru abi fazla acele etmiyeyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:32 ----------
:D :D :D evet abi :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)