ARKADASLAR BEN YENİ GELDİM ARANIZA... YAA SU MOTOR TUTKUSU NE BELA ŞEYMİŞŞ:cat ÖNCELERİ ARABA TUTKUNUYDUM AMA SUAN AFEDERSİNİZ WC YE BİLE MOTORLA GİDİYORUM VE ÇOK KEYİF ALIYORUM ...
KENDİNİZE ÇOOOK İİİ BAKIN !!!!
ARKADASLAR BEN YENİ GELDİM ARANIZA... YAA SU MOTOR TUTKUSU NE BELA ŞEYMİŞŞ:cat ÖNCELERİ ARABA TUTKUNUYDUM AMA SUAN AFEDERSİNİZ WC YE BİLE MOTORLA GİDİYORUM VE ÇOK KEYİF ALIYORUM ...
KENDİNİZE ÇOOOK İİİ BAKIN !!!!
hoşgeldin...
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Blue"]Mutlu Olun Ama Memnun Olmayın. Jim ROHN[/COLOR][/SIZE][/FONT]
aramıza hoşgeldin..
gökyüzü MAVİ ...yeryüzü YEŞİL ...denizler TEMİZ ve MAVİ olsun......captain...
ho$geLdiNnNnNnnnn....
Zamanı geldiğinde bizimde bir 2 tekerimiz olur )
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: danger0 **************
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Öncelikle Hoşgeldin!
Sitenin "Kıl'larından" biride ben olmak istemiyorum ama; şu enteresan yazı şeklimizi bir standarta oturtabilirsek herkesin daha iyi iletişim kurabileceğini düşünüyorum...her aklına esen istediği kısaltmayı yapıyor..bunları kullanan arkadaşlar bizlere ya bir textdecoder versinler yada kelimeleri bilinen doğruluklarıyla yazsınlar istiyorum!!!
Not= edebiyat öğretmeni değilim.. sadece okuma&anlama kıtlığı yaşayan bir sitezedeyim
Tekrar H-Ş-G-L-D-N
bach .: ben anlamı çıkartılmıycak bi kısaltma yazdığım kanaatinde değilim ama önerini dikkate alırım..... hosbulduk !!!
hoş geldin dostum, mt.izmir adına selamlar,
nasılsın, site kurallarına istersen bir daha göz at büyük harf kullanılmayacağı sanırım gözönden kaçtı, kısaltma yapmanada gerek yok zaten dilimiz ve yazımız bimeçul durumlarda, görüşmek üzere.
sevgi ve saygıyla kal.
hoşgeldin umarım kalıcı olursun
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
dedim ya daha yeniyim öğrenicez artık zamanla uyarılarınız için tesekkür edeim arkadaslar
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
hoşgeldin!!!:..
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Hoşgeldin...
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)