Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

selamın aleyküm arkadaşlar (kayseri)..

REKLAM ALANI

ben de yeni başlıyorum motora da.. a2 ehliyetine başvurdum sınav 24ağustosta.. kask, ekipman vs. nerde bulabilirim? ybr125 almaya karar verdim fakat Kayseri'de 2tane ilanı var.. başka nerden bulabilirim 2.el ybr ? bir de en önemlisi Kayseri'de güvenli sürüş eğitimi alabileceğim bir kurs var mı ??? anladığım kadarıyla sürücü kursunda yeterli eğitim verilmeyecek...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Bianchi Mach-1 150
    konuyu hortlatmış gibi olcam ama hocam kayseride sürüş eğitimi verebilecek bi kurs bulabildinizmi tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı ?

ellaksakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar
    Alıntı arfpiduino adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    konuyu hortlatmış gibi olcam ama hocam kayseride sürüş eğitimi verebilecek bi kurs bulabildinizmi tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı ?
    Eğitimi geçtim ben ehliyet alırken bazı sürücü kurslarında motosiklet yoktu. Sınav günü emanet alıp getiren kurslar vardı.
    Tavsiyem en uygun fiyat veren yazılman .
    Başkalarının hayatından ders alın. İnsan, bütün hataları kendi yapacak kadar uzun yaşamıyor...

Motosikleti
    Bianchi Mach-1 150
    Vitesli motoru sürmeyi öğrenmem lazım ama sınavı geçebilmem için kayseride nerede öğrenebilirim. Benim scooter'ım otomatik olduğu için vitesli tecrübem yok kayseride nerede öğrenebilirim ?

Motosikleti
    Pulsar
    Alıntı arfpiduino adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vitesli motoru sürmeyi öğrenmem lazım ama sınavı geçebilmem için kayseride nerede öğrenebilirim. Benim scooter'ım otomatik olduğu için vitesli tecrübem yok kayseride nerede öğrenebilirim ?
    Bende sizin gibi sürmeyi bilmiyordum ve bana denilen şey motosiklet sınav yerinde duruyor git istediğin kadar sür.Kursa yazılırsan sınava girmeden kursun motorunu sürersin ve orada öğrenirsin. Böyle bir imkanın olup olmadığını kurslara gidip tek tek öğrenmelisin
    DamienRice bunu beğendi.

DamienRice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha TDM 900 A
    kayseri de hiç pulsar görmedim nerelerde geziyorsunuz yahu .)
    ellaksakir bunu beğendi.

Motosikleti
    Pulsar
    Alıntı DamienRice adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kayseri de hiç pulsar görmedim nerelerde geziyorsunuz yahu .)
    Fazla etrafta dolanmam ama dolanırsamda Gültepe taraflarında görebilirsin. Bir gün buluşup gezeriz inşallah.
    Başkalarının hayatından ders alın. İnsan, bütün hataları kendi yapacak kadar uzun yaşamıyor...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)