Uzun zamandır takip ettiğimforuma bugün üye olmuş bulunuyorum. Ben de Keeway süperlight a merak saldım malum o uzun forumdan sonra... Bana önerebileceğiniz bir bayi varsa ödeme kolaylığı vs.. yapan görüşebilirim. Hepinize kazasız belasız sürüşler..
Uzun zamandır takip ettiğimforuma bugün üye olmuş bulunuyorum. Ben de Keeway süperlight a merak saldım malum o uzun forumdan sonra... Bana önerebileceğiniz bir bayi varsa ödeme kolaylığı vs.. yapan görüşebilirim. Hepinize kazasız belasız sürüşler..
aileye hoş geldin kalıcı olman dileğiyle
Forum Kurallarını okumak için tıklayınız
Mesajınıza resim eklemek için burayı tıklayın
hoşgeldin
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
hoşgeldin...
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Blue"]Mutlu Olun Ama Memnun Olmayın. Jim ROHN[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Hoşgeldin...
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
hoşgeldiniz kardeş,merak saldıysan tamam demektir,artık sen iflah olmaz bir hastalıgın pençesine düştün demektir.artık dönüşü olmayan zevkli bir yoldasın
ALLAH c.c kolaylık versin.kazasız,belasız günler dilerim.
hoşgeldin!!:..
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
hoşgeldin...
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
Hoşgeldin..
hoş geldin
Arkadaşım aramıza hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Bulunduğunuz ilde / ilçede ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
TUTKU YARATIR........................................... ......................
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)