merhaba motor severler. yaklaşık 4.5 aydır sistemli olarak motor kullanıyorum. tecrübe ve önerilere açığım.teşekkürler
merhaba motor severler. yaklaşık 4.5 aydır sistemli olarak motor kullanıyorum. tecrübe ve önerilere açığım.teşekkürler
Merhaba sistemli kullanmak nasıl oluyor anlamadım
Hoşgeldin. Kendini tanıtma adına ve kullandığın sistem üzerine biraz daha açıklayıcı olursa insanlar seni daha iyi anlayacak ve tanıyacaktır
yani mmmm sürekli non stop utanmasam mümkün olsa tuvalete bile motorla gideceğim nerdeyse yani o manada
Hmm.. Arkadaşlarım nasıl anladı bilmiyorum ama mesela ben sistemli deyince, 4,5 aydır bu konuda eğitim alıyosun ve kendini sürüş eğitimleri ile geliştiriyorsun anladım..
bunun için araştırma yaptım fakat konya da güvenilir bir yer bulamadım.. tanıdığım bir iki abimle konuşuyoruz ve onlarla ufak geziler yapıyoruz onun dışında ilk zamanlar geceleri kendim çıkıp sürekli alıştırmalar yaptım okuduklarımı uygulamak adına.
İmkanlarını elinden geldiğince değerlendirmen güzel.. Pratiğe devam kazasız sıkıntısız sürüşler dilerim..
teşekkür ederim
hayırlı sistemli sürüşler tekerin yere sistemli bassın
HOŞGELDİN
HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)