Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

kanuninin beceriksizligi

REKLAM ALANI
    lion05 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha XVS650A
    arkadaslar hayalimdeki motor yamaha drag stardi fakat pacam yemedi ilk motor icin erken dedim gittim hyosung gv250 aldim sifir kaporasini vs verdim ve haziranda gelmesi gereken motor temmuz oldu hala gelecek ayi bugun yarin dedikce en sonunda kanuni istanbul bolge muduru adem beyzadeyi aradim yok gemi koya girdi yok bayi para vermedi yok bu yok su ben buotoru alirken kore mali oldugundan aldim kanuni uretseydi emin olun almazdim daha motora binmeden pisman olunurmu olunur urunun arkasinda kanuni varsa musteriye saygisi olmayan bir bolge muduru ilerde yedek parca lazim oldugunda ne yapcaz merak ediyorum kusura bakmayin ama aldiginiz motorun arkasinda motoru ureten firma olsun benden tavsiye size kaporayi geri alma sansim var

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    GV 250 ler geldi,sizinle aynı partiden bende ısmarlattım hatta belgeleri elime geçti.Motosikleti en yakın servise yolladılar yarın plaka işlemlerini halledip motoru almaya gideceğim.Kuralkan firmasından ben de şikayetçiyim.Haziranın 3 haftası dediler daha yeni geliyor motosiklet.Satan bayiilere bir şey diyemiyorum çünkü adamlarda motosikletler için Kuralkan'ın nazını bekliyorlar.Ayrıca yakın bir arkadaşım Nisan ayında GT250 R almıştı küçük bir arıza çıktı,parça için 1 aydan beri bekliyor.Olay netleşsin ayrıntılı olarak anlatacağım.

kerem182 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    znu 125
    Lıon5 ozelden mesaj atmıstım gordun mu?

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    kanuni de böyle şeyler her zaman olur doğaldır yani okuyunca garipsemiyorum.
    sıfır motosikletin deposu delik geldi bizim amca oglunun serviste benzini koyuyorlar altan benzin akıyor.
    bizim amcaoglu ben bunu almam dedi haliyle. onlarda kaynak yapıp vermeye ugraştılar. sonuçta 20 gün sıfır motor serviste yattı. 20 gün sonra depo geldi teslim aldı motorunu.
    Hyosunglar on numara motosiklet. Kuralkan yüzünden millet korktugundan almıyor. Parca pahalı servis sayılı, kanuni ilgisiz. müşteri memnuniyeti sıfırın altında.
    milletin neden hondaya yamahaya yöneldiği görünce şaşırmıyorum..

lion05 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha XVS650A
    cumaya kadar beklicem pazartesi derlerse parayi geri alacam zaten kuralkan veya kanuni simdiden bitti ama kore deki fabrikayada mail atacam su bir gercek kore olaya kanuni gibi vurdimduymaz yaklasmiyor pazarda tencere satmoyorsun adam o paraya araba aliyor

htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    Hepmi şikayet olur ya.. Nedir bu kanuninin-kuralkanın yaptıkları yazı vallahi yazık.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)