MERHABA BEN HALİL YAŞAR ARAŞTIRN BULUN?
hoşgledin.. neyi araştırıp bulalım?
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Halil düşünce tarzın forumunkine ters.. Burda herkes herşeyi düzgün yapmak üzere uğraşıyor.. Insanların seni hoş karşılayacaklarını sanmıyorum..
Benim icin zoru basarmak kolaydir, imkansiz ise biraz zaman alir!”
Sinan Atasoy
Dur daha adam ne demek istedi bilmiyorsun bile canım. o kadar katı olma jet :
DBTYSG
murrat başka bir konuya yazmış bu eleman kural tanımam hiçbir polis beni yakalayamadı daha şimdiye kadar trafikteki yasa değişiklikleri beni germez diye...
Sinan Atasoy
bilemiyorum. Gelsin buluşmalara tanışalım o zaman
DBTYSG
selam hoşgeldin aramıza
ya yoksa sen sidede misin o, beni oxyd disconun orda geçen senmiydin yoksa
ERASER WİLL COME BACK
arkadaşlar hiç birinizi rakip felan görmüyorum yanlış anlamayın, sizden hiç kimseylede yarışmadım sözlüktende bulmanıza gerek yok sadece türkiyede iki defe yarış ikinciligim var belkide sadece kendi bölgemde yani kapadokyada
HEmserim benim hosgeldin aramıza neresindensin Nevsehirin?
No FeaR NeveR
ark merhaba evet ben nevşehirdenim ama seni tanıyamadım tanışsak iyi olur
Araştırmaya gerek yok,
Motoyaşar'ın sahibimi yoksa
Bu arada 1000. üyemizsin, hoşgeldin.
saolun arkadaşlar belkide aranıza yanlış konuşmalarla girdim ama sonradan kendimi ifade ettim galiba motor yaşar'ın sahibi deyilim 1000. üyelikte çokgüzel :
Evet arkadaşım bayağı yanlış bir üslupla girdin.. Umarım kafadan söylediğin gibi kural tanımaz değilsindir.. Çünkü çok teker sürücüleri kural tanımayanlar yüzünden motorcuların alayına kıl..
Sinan Atasoy
gerektigi yerde kural tanımam yerini ve ortamını bilmek lazım
Kural varsa gerektiği için vardır!! Sen tanı yada tanıma.. Ama eğer tanımıyorsan ben arabaylayken istanbula gelme derim..
Sinan Atasoy
Yahu Jetaime ezecek misin adamı
Asabiyet yapmayın bakiiiim. Şurada kaç tane motorcu var zaten. Daha 2nizde buluşmaya gelmediniz. 2nizde gelin ondan sonra kimin ne demek istediğini anlarız.
Zaten buluşmalar süzgeç gibi. Bizim gibi olmayanlar otomatik eleniyor. Bir daha gelmiyorlar. Rahat olun. Burada atışmaya gerek yok.
Saygılar
:geek:
DBTYSG
Hmm elenecek demekki güzel o zaman sorun yok
Sinan Atasoy
arkadaşım benim yaşadıgım yeri ve ortamı bilmedigin için öyle diyorsun sen arabadaykende istanbula gelmek benim için bir zevk
Benim memleketim kapadokya, hani aslen olmasada gönül olarak kapadokyalıyım ben..
Sinan Atasoy
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)