bu gönül işi deyil orda yaşamak gerekir ortamını bilmek için neyse bu konuyu kapatalım lütfennn
bu gönül işi deyil orda yaşamak gerekir ortamını bilmek için neyse bu konuyu kapatalım lütfennn
Neyse uzat elini
Benim icin zoru basarmak kolaydir, imkansiz ise biraz zaman alir!”
Sinan Atasoy
böyle olun işte direk gerginleşmeyin
ne dedik motorcu motorcunun dostudur
ERASER WİLL COME BACK
faca_boy, aramıza hoş geldin.
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
Hoşgeldin halil efendi....
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
Aydın yerim senin avatarını :
Sinan Atasoy
Hoş geldin.
Dragstar 650 Classic
Süper Fırsat 5" gps bluetooth fm transmitter 2gb sd kart full harita tr sadece 215 tl . Fırsatı kaçırma!
slm
nbr
ben bursadan samet
Peril, slm nbr ben bursadan samet
faca_boy, orda sanayinin icinde bi de yasar usta vardı sanırım bu onun motorumu yoksa? orda bide yesil CBR vardı gazlıyodu halaa oralrdamı..
No FeaR NeveR
Samet öyle beleşcilik yok git kendine bir topic aç
Sinan Atasoy
herkes burda cbr hangisi 3 tane var onu bilemedim birde seni tanıyamadım
merhabalar halıl abı ben senı tanıyom draglara falan gırmıstın galıba senı motosıklet camıasının tanımamasına sastım kaldım valla senınde bu ortamda olman cok guzel be abı sana bır sey sorcam sence 900 rr mı yoksa zx-10 mu konfor yonunden tamam belkı zx-10 guclu olabılır ama galıba rr ın konforu daha guzel abı nasıl makına abı memnunmusun burda bır kac arkadas aldı kullanamadı ya cok guclu geldı dıyolar bırde son hızını merak edıyom 300-320 falan gıdıyomu
motorsikleti seveni bende severim herkese selam tek tekere devam
Burada tanınmak benim için önemli değil. Sağol canım beni nerden tanıyodun. Konfor yönünden 900 rr ii olabilir ama zx-10'u hiçbirşeye değişmem.
335 son hızı galiba daha fazlasını diyen varmı bilmiyorum.Ben bu hızı yaptım.
vayy guzel halıl abı sen draglara falan gırmedın mı he bu arada o zx-10 la olan sensın galıba bende oyle dusunuyom zx-10 bınmedım ama cokhosuma gıdıyo her yonuyle olsun senıde tanırlar zamanla bende ramzeyın gecen ay duzenlenen geleneksel toplanısına gıttım antalyaya orda guzel sov yaptım ılhan geleş dıye bırını tanıyon mu bılmıyom sampıyonalara motosıklet hazırlıyodu onunla tanıstım zıyaeetın abıyle de tanıscaktık ama fırsat olmadı gelemedı senınlede tanısmak ısterım benım bu kıs askere gıtme ıhtımalım var eger gıtmezsem draglara ve pıstlere gıdıp benım ybr 125 le sov yapmaya gıdıcem ınan tek teker arıf abı r1 de ne yapıyorsa bende aynısını benım makına da yapıyorum neyse gorusmek uzere
sana helal olsun şovunu çok merak ettim dogrusu bi zaman belki tanışırız çok memnun olurum msn ni aldım orda uzun uzun sohbet ederiz...
sagol abı bende senın msn ını aldım ızmıte yolun duserse senın ıcın bır gosterı yaparım ıstersen ben onceden 900 rr son karar dıyodum ama zx-10 cıkınca fıkrım degıstı boyle bır makınam olsun salonuma alırım onu vallahı he bu arada halıl abı sen ne zamanları gırıyon nete msn den muhabbet ederız ızmıte yolun duserse beklerım
halil abi meraba beni hatırladınmı antalya drakta tanışmıştık hoş vakitler geçirmiştik ben koray senin bihayranın oldugumu söylemiştim abi kapadokyaya yakındea gelicem ben sana haber veririm orayı kasıp kavuralım bi saygılar
her yerde her koŸulda daima ”lmne
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)