Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Otomobil pilotu - Yeni Er-5 Kullanıcı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Mechanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Agility City 125 & Yamaha WR 125R
    Selamlar ,

Adım Mustafa Mert Kazanç.

Drift eğitmeni ve lisanslı sporcusuyum.
    Drift ve günlük kullanım için performans otomobilleri hazırlıyoruz. Dükkanımız Bostancı da.

Hayatı otomobil olan biriyim aslında. Ailemin engel olması yüzünden motorsiklet işine girememiştim bir türlü. Ama kafayı kırıp gizli saklı arkadaşımın ER-5'ini aldım.

Dükkanda kullandığımız bir Yamaha Cygnus Rs 125 var zaten. Ama bu motor eve gidip gelebilmek için biraz dağınık. Bu yüzden Er-5'i aldım. Böylece vitesli motor kullanmayı da öğrenmiş oldum. Ancak ER-5 yeni biri için bana biraz ağır geldi. Kaldı ki Er-5'in gücü de bana fazla. Bu yüzden bir maxi scooter ile değişmeyi düşünüyorum. Bakalım Bu forumdan öğreneceğim çok şey var.

Herkese iyi forumlar.

Bu benim ki.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hisvarlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Hoş geldiniz, motorsporlarının içinde olduğunuza göre makinenin gücünün tamamen sizin elinizin altında olduğunuda iyi biliyorsunuz Normalde acemiler için başlangıçta önermem er5i ancak drift gibi zor bir sporu yapan birine er5e alışmak çok zor olmayacak diye düşünüyorum. Motosikleti bizim gibi yaşam tarzı haline getireceksiniz er5 güzel makinedir, hatta ölümsüz makine bile denebilir Driftçiler için ae86 gibi bir makinedir. Yok işe git gel yapıcaksanız alın scooterınızı rahat rahat binin

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FJR 1300
    diğer forumlardan tanıyorum,buraya hoşgeldin

bende bikaç ay önce aldım zehiri şimdi hergün cc büyütme kaşıntısı var.maxi scooter iyi güzel ama sende o zehri aldıysan vitesliden devam et.2 ay sonra şuan güçlü gelen er5 çok güçsüz gelmeye başlarzaten hızlı arabalara alışkınsın bunada alışırsın kolayca

kaç model kaç binde?birde burdayken sorayım tekirdağ organizasyonu ertelendi sanırım yeni tarih bellimi?

flame - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt-09,Derbi Gpr 125 Nude
    4 tekerli kafes sporlarını zerre sevmesemde drift dedin beni benden aldın...Ah ah...Lütfen bana drag ve dirft ile geliniz.Lütfen japon malı ile geliniz

Hoşgeldiniz ve boşverin maxi scooter filan.Devam ER-5'e.Seneye sezonda 636ya döner o iş Yada z750ye filan...
    Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)

Motosikleti
    Alıntı hisvarlar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoş geldiniz, motorsporlarının içinde olduğunuza göre makinenin gücünün tamamen sizin elinizin altında olduğunuda iyi biliyorsunuz Normalde acemiler için başlangıçta önermem er5i ancak drift gibi zor bir sporu yapan birine er5e alışmak çok zor olmayacak diye düşünüyorum. Motosikleti bizim gibi yaşam tarzı haline getireceksiniz er5 güzel makinedir, hatta ölümsüz makine bile denebilir Driftçiler için ae86 gibi bir makinedir. Yok işe git gel yapıcaksanız alın scooterınızı rahat rahat binin
    Teşekkür ederim. Er-5 güç olarak korkutmuyor açıkcası. Sıkıntısı ağır olması :D Yavaş hızlarda , sokak aralarında hakim değilim bu yüzden.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:52 ----------

Alıntı initial-D adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    diğer forumlardan tanıyorum,buraya hoşgeldin

bende bikaç ay önce aldım zehiri şimdi hergün cc büyütme kaşıntısı var.maxi scooter iyi güzel ama sende o zehri aldıysan vitesliden devam et.2 ay sonra şuan güçlü gelen er5 çok güçsüz gelmeye başlarzaten hızlı arabalara alışkınsın bunada alışırsın kolayca

kaç model kaç binde?birde burdayken sorayım tekirdağ organizasyonu ertelendi sanırım yeni tarih bellimi?
    Senin nick'inden belli zaten olayın

2006 model 37.000km de .

Tekirdağ ertelendi , ama iptal değil. Tarihi görüşüyoruz. Bu sefer aksilik olmaması lazım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:54 ----------

Alıntı flame adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    4 tekerli kafes sporlarını zerre sevmesemde drift dedin beni benden aldın...Ah ah...Lütfen bana drag ve dirft ile geliniz.Lütfen japon malı ile geliniz

Hoşgeldiniz ve boşverin maxi scooter filan.Devam ER-5'e.Seneye sezonda 636ya döner o iş Yada z750ye filan...
    Haha , kafes sporu da iyiymiş :D

Motosikleti konfor için tercih ediyorum sanırım ben. Rahat bir motor bana daha yakın geliyor şu anda. Aslında görüntü olarak en sevdiğim motor KTM Duke , ama şu anda önceliğim scooter olacak.
    initial-D bunu beğendi.

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hosgeldin, 1 ay sabredersen Er-5 gun gectikce hafifleyecektir ;)

Motosikleti
    Motor dükkanda duruyor ,merdivenden indirip çıkarmam bile dert şu anda :D

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FJR 1300
    para işine göre yarın arayabilirim

Motosikleti
    Tamam , yabancıya gitmesin.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)