Otomobil pilotu - Yeni Er-5 Kullanıcı
-
Reklamlar
-
-
-
4 tekerli kafes sporlarını zerre sevmesemde drift dedin beni benden aldın...Ah ah...Lütfen bana drag ve dirft ile geliniz.Lütfen japon malı ile geliniz
Hoşgeldiniz ve boşverin maxi scooter filan.Devam ER-5'e.Seneye sezonda 636ya döner o iş Yada z750ye filan...
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
-
hisvarlar adlı üyeden alıntı
Hoş geldiniz, motorsporlarının içinde olduğunuza göre makinenin gücünün tamamen sizin elinizin altında olduğunuda iyi biliyorsunuz
Normalde acemiler için başlangıçta önermem er5i ancak drift gibi zor bir sporu yapan birine er5e alışmak çok zor olmayacak diye düşünüyorum. Motosikleti bizim gibi yaşam tarzı haline getireceksiniz er5 güzel makinedir, hatta ölümsüz makine bile denebilir
Driftçiler için ae86 gibi bir makinedir. Yok işe git gel yapıcaksanız alın scooterınızı rahat rahat binin
Teşekkür ederim. Er-5 güç olarak korkutmuyor açıkcası. Sıkıntısı ağır olması :D Yavaş hızlarda , sokak aralarında hakim değilim bu yüzden.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:52 ----------
initial-D adlı üyeden alıntı
diğer forumlardan tanıyorum,buraya hoşgeldin
bende bikaç ay önce aldım zehiri şimdi hergün cc büyütme kaşıntısı var.maxi scooter iyi güzel ama sende o zehri aldıysan vitesliden devam et.2 ay sonra şuan güçlü gelen er5 çok güçsüz gelmeye başlar
zaten hızlı arabalara alışkınsın bunada alışırsın kolayca
kaç model kaç binde?birde burdayken sorayım tekirdağ organizasyonu ertelendi sanırım yeni tarih bellimi?
Senin nick'inden belli zaten olayın
2006 model 37.000km de .
Tekirdağ ertelendi , ama iptal değil. Tarihi görüşüyoruz. Bu sefer aksilik olmaması lazım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:54 ----------
flame adlı üyeden alıntı
4 tekerli kafes sporlarını zerre sevmesemde drift dedin beni benden aldın...Ah ah...Lütfen bana drag ve dirft ile geliniz.Lütfen japon malı ile geliniz
Hoşgeldiniz ve boşverin maxi scooter filan.Devam ER-5'e.Seneye sezonda 636ya döner o iş
Yada z750ye filan...
Haha , kafes sporu da iyiymiş :D
Motosikleti konfor için tercih ediyorum sanırım ben. Rahat bir motor bana daha yakın geliyor şu anda. Aslında görüntü olarak en sevdiğim motor KTM Duke , ama şu anda önceliğim scooter olacak.
-
Moderatör
Hosgeldin, 1 ay sabredersen Er-5 gun gectikce hafifleyecektir ;)
-
Motor dükkanda duruyor ,merdivenden indirip çıkarmam bile dert şu anda :D
-
para işine göre yarın arayabilirim
-
Tamam , yabancıya gitmesin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)