Aslında bundan yaklaşık 6 ay önce sitenize üye olmuştum ama motor sahibi olmadan mesaj yazmak istemedim.Şimdi benimde bir Yamaha Virago 250'im var ve pazar günkü piknik'te sizlerle tanışma fırsatı bulacağım için çok heyecanlıyım,görüşmek üzere....
Aslında bundan yaklaşık 6 ay önce sitenize üye olmuştum ama motor sahibi olmadan mesaj yazmak istemedim.Şimdi benimde bir Yamaha Virago 250'im var ve pazar günkü piknik'te sizlerle tanışma fırsatı bulacağım için çok heyecanlıyım,görüşmek üzere....
vay abicim hoşgeldin sevgiler saygılar şerefe diyim sağlıgına
dostum ya 6 ay nasıl dayandınn..yeni aletin hayırlı olsunn..kazasız sürüşler dilerimm
Hoşgeldin
Ahada Bruce Willis pikniğe geliyor
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Hoşgeldin Ahmet abi... (ersen den ismini çok duyuyorum)
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
hoş geldin hocam iskenderundan saygılar
Hoşgeldin ve hayırlı olsun
Site kurallarına göre piknşkte büyük rakılar senden (makineyi ıslatmalıyız daha az yaksın diye)
vaaaay abim gelmiş,beyler bu resimdeki adam gerçektir pazar günü göreceksiniz..yalnız onun asıl bir lakabı vardır burda ...çi ahmet paşa,bilin bakalım nedir..
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
Hoşbulduk arkadaşlar,teşekkür ederim.
hemen ersen i aramam lazımccbbdd adlı üyeden alıntı
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
hoşgeldin.
yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür
ve bir orman gibi kardeşcesine...
hoş geldiniz
Acımadıki, acımadıki
kazasız belasız sürüşler dileğiyle . . !
''her şey zehirdir,mühim olan dozdur.'' kızıldereli atasözü
Alttan Motorgaçli Çifttekersel Dengelik Götürgeci.
ahmet abi hoşgeldin yeni motorun hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle........................
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
hayırlı olsun
GERİ GERİ KOŞMAYA BENZER BU HAYAT BİRAZ YAVAŞ TAKILMAAAA:bounce:
hoşgeldin, motorunu kazasız belasız kullanman dileğiyle...
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Blue"]Mutlu Olun Ama Memnun Olmayın. Jim ROHN[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)