Allah yolunu açık etsin, ama işin çok zor gerçekten de.. en azından bulunduğun yer ve rotan konusunda gerek aileni ve gerekse forumdakileri her daim haberdar et.. Allah korusun; başına kötü bir hal gelse kimseciklerin haberi bile olmaz..
Allah'ım belayı kazayı, kötülükleri ve kötüleri uzak tutsun yolculuğun süresince..
söylenecek fazla bir şey yok. Helal olsun. Allah yardımcın olsun
Arkadaş 1 sene ayırdığına göre bu işe ihtiyacı olduğunda çalışacak
bi kaç gün hafta neyse, sonra o parayla devam edecek. Bu yol
askerlik gibi olacaktır sana. Mutlaka büyük şeyler katacaktır.
Aile izni sorunu vs yoksa çok iyi bir seçim. Tek yardımcın Allah olacak.
Yol boyunca O nu anmayı da unutma. Yolun açık bahtın açık yüreğin açık olsun.
"Hasbünallah ve nı'mel vekil" -Allah bize yeter. O, ne güzel dost ve ne güzel bir vekildir-
Ey gaziler yol göründü
Yine garip serime
Dağlar taşlar dayanmaz
Benim ah u zarime
Dün gece yar hanesinde
Yastıcağım taş idi
Altım toprak üstüm yaprak
Yine gönlüm hoş idi
1 gün garsonluk yap 1 depo benzin al. Allah yolunu açık etsin
hayalini gerçekleştirip mutlu olacaksan gerisi teferruat
Benimde hayalim 80 günde 80 şehri gezmek. 80 Günde Devri Alem Misali
İnşallah gerçekleştirirsin, Evdeki hesap bazen çarşıya uymayabilir. Her şeyin yolunda gitmesini temenni ederim.
Cesaretinden dolayı da seni tebrik ederim.
EEE.Hala bekleyecez mi???Bi foto falan olaydı...
İnto The Wild'i ilk izlediğimde bende Alexander Supertramp'e özenmiştim ama geçti.Sende bir filmin etkisinde kaldın galiba,ama birisi daha demiş Türkiye'de bu iş olmaz hele cebinde paran yoksa hiç olmaz.Motorla gider motorsuz dönersin alim Allah..
Zaten arkadaş konuyu açtıktan 4 gün sonra sitedeki son aktivitesini yapmış, bir daha da ugramamış.
Siz vazgeçin bu fotoğraf sevdasından.
İnternet faturasını ödeyemedi galiba.
uzulme kardeşim ama yaş 23 olgunluk 13....
Bu arkadaş gibi benim de bir hayalim vardı."bisikletle Yunanistanı bir uçtan bir uca geçmek" kalacak yerim olmadan, cepte sadece 170 euro ve dandik bir bisiklet ile...bana bir tek annem inandı ve güvendi.onun desteği ile keşandan başladım yola.14 gün sonra (1350 km) Atinaya vardım.tarifsiz bir mutluluk ve duyguydu.hayallere gülmek yerine inanmayı öğrendim.inşallah bu kardeşimiz turunu gerçekleştirmiştir....
seni çılgın hayatı sinema mı sandın bir gir bakalım içine hayatın kötü geçen günlerinde senin yerine dublör kullanmıyorlar... Hayaller güzeldir hayalsiz yaşanmaz sen hayal kurmaya dewam et o daha heycanlı :D
Aşk acısı da neymiş... Sen hiç motoru yatırdın mı???
Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş.... Hz. Mevlana
Para ile mutluluk alamazsınız. Ama; bir mercedes’i n içinde ağlamak bisikletin üzerinde ağlamaktan daha iyidir.
Yazmak geldi benimde içimden
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)