Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Beş parasız Türkiye turu hazırlıkları öncesi

REKLAM ALANI
    acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Zamanı geldiğinde ölecek olan sen olduğuna göre , bana laf söylemek düşmez, şans dilemekten başka.
    Yolun açık olsun. Yaşadıklarını paylaşırsan bizide merakta bırakmazsın.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Evet arkadaşlar hazırlıklarla uğraştığımız için ancak foruma girebildim.Bazı olumlu ve olumsuz yorumlar gördüm.
    Öncelikle şunu söyleyeyim ben kesinlikle Allaha inancı olmayan biri değilim.Sadece benim için doğmak ne kadar mucizevi bir olay ise ölümde öyle olmalı.Ben insanları özellikle Türk insanını çok severim.Ben yaratılanı severim yaratan da ötürü.
    Olumlu yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim özellikle bana yardımcı olmak isteyen evine kadar davet eden insanlara.
    Olumsuz yorum yapan arkadaşlara çok daha fazla teşekkür ederim.Çünkü her olumsuz yorum beni daha çok ateşliyor.İnsanların hayal bile edemediği bir şeyi gerçekleştirmek için ben 1 Temmuz 2013 de marşa basmak istiyorum ve bunu yapacağım.Yakında yaptığımız hazırlıkların ve motorumuzun fotoğrafını paylaşacağım.Bu arada gezi fotoğraflarımız tabi ki olacak ancak kesinlikle ben yüzümü göstermek istemiyorum.Ta ki Van'a ulaştığım ana kadar.
    Çalışmalarımızda bize yardımcı olan tüm motorcu arkadaşlarıma-aileme ve motor ustalarına tabiki sponsporum bakkal hande ablaya da çok teşekkür ederim.En azından bana yola çıkarken zorla da olsa 1.5 lt su ve 2 paket bisküvi vercekmiş

Hepinize hayırlı günler.Kazasız ve belasız sürüşler kardeşlerim
    Papi

mehmet_gemli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apach - SYM Wolf - Bajaj Dominar 400 (2023)
    Hayırlı yolculuklar arkadaşım yolun açık olsun inşallah istediğini kazasız belasız yaparsın

Motosikleti
    cawa
    Yolda kalırda teknik konularda yardıma ihtiyacın olursa dilim döndüğünce yardımcı olabilirim. Günün herhangi bir saati arayabilirsin.
    Olur dersen özel mesaj olarak cep numaramı gönderebilirim ( hatta gönderiyorum )

Motosikleti
    mh drift, phamtom-inazuma250-calibre250
    izmire uğradığında haber verirsen bende tanışmak isterim ustad.. daha öncesinde evime de dağvet ederdim yalnız yarn annemler gelcek o yüzden bunu yapamıyorum umarım dönüşüne denk gelirsek izmir üzeri dönersen .. bu arada unutmadan buji ve buji anahtarı almayı unutma uzun yolda bizim motorun tek çıkaracağı sorun bu olucakdır..

UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Alıntı Papi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet arkadaşlar hazırlıklarla uğraştığımız için ancak foruma girebildim.Bazı olumlu ve olumsuz yorumlar gördüm.
    Öncelikle şunu söyleyeyim ben kesinlikle Allaha inancı olmayan biri değilim.Sadece benim için doğmak ne kadar mucizevi bir olay ise ölümde öyle olmalı.Ben insanları özellikle Türk insanını çok severim.Ben yaratılanı severim yaratan da ötürü.
    Olumlu yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim özellikle bana yardımcı olmak isteyen evine kadar davet eden insanlara.
    Olumsuz yorum yapan arkadaşlara çok daha fazla teşekkür ederim.Çünkü her olumsuz yorum beni daha çok ateşliyor.İnsanların hayal bile edemediği bir şeyi gerçekleştirmek için ben 1 Temmuz 2013 de marşa basmak istiyorum ve bunu yapacağım.Yakında yaptığımız hazırlıkların ve motorumuzun fotoğrafını paylaşacağım.Bu arada gezi fotoğraflarımız tabi ki olacak ancak kesinlikle ben yüzümü göstermek istemiyorum.Ta ki Van'a ulaştığım ana kadar.
    Çalışmalarımızda bize yardımcı olan tüm motorcu arkadaşlarıma-aileme ve motor ustalarına tabiki sponsporum bakkal hande ablaya da çok teşekkür ederim.En azından bana yola çıkarken zorla da olsa 1.5 lt su ve 2 paket bisküvi vercekmiş

Hepinize hayırlı günler.Kazasız ve belasız sürüşler kardeşlerim
    Papi
    Yüzünü saklamak neden ?
    Ne olacak ki birisi yüzünü görürse

turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Yüzünü göstermezsen kimse inanmazki,her gittiğin ilin tebalasının yanında foto çekecen,kısa videolar çekecen vs.

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Titre ve kendine gel. Takasla falan olmaz o iş. Benzini neyle takas edeceksin ? Benzin parasını+ günlük 20 lira yemek parasını cebine koy yola çık. Konaklamayı çadırda halledersin. Ayrıca arıza , lastik, yedek parça , hastalık vs gibi masrafların da olacak. Ama dersen ki : "paramın yettiği yere kadar giderim ,orada 2-3 hafta yevmiye karşılığı çalışırım sonra tekrar devam ederim " bak o olabilir. Bu şekilde seyahat eden turistler ile tanıştım.

Bolu'lu Lynx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Beni etkileyen arkadaşımızın cesareti,gerçek bir maceraya atılacak olması...
    Ancak gelgelelim gerçek dünyaya ,şahsi görüşüm durumun mantıksızlığı ve imkansıza yakınlığı...
    Gerekli bütün yorumlar zaten yapılmış---Benzin,en kötü 2 öğün yemek(beni 3-4 öğünden azı paklamaz,arıza durumları(ki küçümsenmez,mondialin parçaları ucuz ama dağ başında kaldın...buyur burdan yak)
    ve emin ol daha birçok olumsuz şartlar...Allah yardımcın olsun ,umarım şu takas olayını başarırsın,sıkıntılı bi durum çünkü...

İzmir İl Temsilcisi CEM. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer 600 Ve Wr 125 R
    ben denemende bir sakınca görmüyorum tabiki bana görede mantıksız geliyor fakat olumsuz bir yorum yapmak istemıyorum ve seni destekliyorum. sonuç olarak kimse seni buraya yazılanlarla vazgeçiremicek buda bir gerçek..

Ayrıca işin ucunda ölüm yokya yolda kalsanda dag başında kalsanda benzininde bitse gidebildigin yere kadar gücünün yettigi kadar diret başaramazsan tek bir telefonla ailene ulaşıp para göndermesini isteyip motoru otobüse atar memleketine dönersin. hayalinin peşinden gidiyorsun tebrik ederim..

hisvarlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Farklı bir deneyim olacaktır eminim ki, çoğumuzun hayal bile edemeyeceği bir şeyi gerçekleştireceksiniz. Anladığım kadarı ile hiçbir yardımıda kabul etmiyorsunuz. Yolunuz Elazığ'dan geçerse elimden geldiğinde sizin istediğiniz şekilde size yardımcı olabilirim. İş, kalacak yer, motorun bakımı gibi konularda elimden geleni yaparım.

Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Valla kardeşim hayallerinin peşinden koşanları her daim takdir etmişimdir . Umarım çıkacağın bu yolculuğu zamanla kıstlamamışsındır çünkü takas olayı dersen yer gelir 1 hafta çalışlır alırsın alacağını yeri gelir 1 saatte alırsın ihtiyacın olanı. Olmaz değil her şekilde o yol biter evine dönersin . Çıkman bile kafi ama ilk benzin ihtiyacı doğduğunda yapamayıp geri dönersen hiçte kırılmasın inancın. Ama bence yanında bir miktar b,para bulundurmalısın acil ihtiyaçlar için kaza, arıza ve herşeyden önemlisi yemek için. Çünkü uzun yollar yapacaksın düşük cc bir motor için. ve fazlasıyla yorucu olacak bu. Daha erken başlamalıymışsın bence hazırlıklarına. Neyse kafa ütülemeye gerek yok nasılsa bildiğinden şaşmayacaksın Allah tekerini düz bastırsın bursaya gelirsende haberimiz olsun elimizden geldiğince yardımcı oluruz.
    Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)

http://www.facebook.com/amraercan

inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bisikletle daha güzel olur aslında. Eğer bunda başarısız olursan yılma ve bisiklet ile tekrar yola koyul.
    otopsici bunu beğendi.

Rocknrolla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K100 rt Mondia Drift
    Rüzgarlar ve dalgalar yetkin gezginlerin her zaman yanındadır.

(sakın vazgeçme)
    ak1n bunu beğendi.

Motosikleti
    cawa
    Alıntı UNdocab adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yüzünü saklamak neden ?
    Ne olacak ki birisi yüzünü görürse
    Hemen gıcık olma yaw.
    Bende olsam kendimi deşifre etmezdim.
    Muhtemelen tanınıp ta kendisine pozitif ayrımcılık yapılmasını istemediğindendir.
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    başlığın çok itici geldi açıkçası, "ayranı yok içmeye motorla gider Türkiye turuna" dediğim, birilerinin reklamlarını yaparak geçinen işi gücü olmayan bi tip var başlığın altında diye düşündüm, konu sürekli üste gelince okudum... şimdi merakla bekliyorum devamını tamamen fantazi olayı olmuş seninki discovery'deki takasçılar gibi bol bol video çek fotoğraf çek, zaten buna çok vaktin olacak köpeklere sarhoşlara dolmuşlara kamyonlara çukurlara çakıllara çakallara ve bayan sürücülere dikkat et... kolay gelsin, takipteyiz

BankerBilo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mash satıldı, yenisi daha sonra inşallah
    hmmmmm, enteresaaan...

Motosikleti
    Bisiklet
    Alıntı inzell adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bisikletle daha güzel olur aslında. Eğer bunda başarısız olursan yılma ve bisiklet ile tekrar yola koyul.
    Bende bunu önerecektim. Olmadı motosikletin arkasına bisikleti atarsın bir otoparka motoru kilitler veye bildiğin birisine bırakır bisikletle devam edersin. Bisiklet yülenmez diye düşünmeyin öyle bir bisiklet yükleyenler var ki ön tekerlerin üzerine kadar... Bilginiz olsun.
    Eğer Rahat İsteseydim Araba Kullanırdım Lisanslı Bisiklet Sürücüsü...

serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    sen yine de yanına bir kredi kartı al da ne olur ne olmaz en azından çok zor durumda kalırsan kullanırsın

djan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr250r
    İnto the wild filmini izle kendine uyarla,notlar al,kesinlikle yanına defter kalem al yazacak çok şeyin olacak. Eğer biraz erken gelseydin Kars'ta misafirim olurdun. En önemlisi eğer yola çıkarsan vazgeçme.. #direnpapi

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)