Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Merhaba tüm abilerime

REKLAM ALANI

Merhabalar ben Devrim soyadım Emek herkese merhabalar aranıza daha bu gün katıldım yaşım 16 konuyu nereye açıcağımı bilemdiğim için buraya yazıyorum herkes den özür dilerim yanlış bir yerde açmışsam.

2-3 senedir ağır bir motor takıntısı var bende özellikle copper tarzı motorlara ve 2014 te 17 yaşıma geriyorum sizlere sorum şu ;

17 yaşıma girdiğim zaman a2 ehliyet alabiliyormuyum ? ne kadar tutar eskişehirliyim bilen bir abimiz varmı ?

1 senem var bu yaz tatilinde çalışıcam elime 3-4 milyar para geçiyor her yaz çalışarak ne önerirsiniz motor olarak ?

Kanuni Tiger 250 ve Regal raptor spyder var aklıma şimdilik görüşleriniz nelerdir ? ve yıllık ne gibi vergiler ödemem gerekir ne kadar para çıkar cebimden beni bu hususlarda aydınlatırmısınız? 2. el almayı planlıyorum motor u bu arada , şimdiden herkese teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000RR, Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    Hosgeldin Devrim.
    A2 ehliyet icin 17 yasini doldurmus olman gerekiyor.
    Bahsettigin motosikletler hakkinda cok bilgi sahibi degilim ama regal raptor tigerdan daha iyidir.
    Öncelikle ehliyetini ve korumalarini al sonra motosiklet bakmaya baslarsin
    A2 ehliyet fiyatini eskisehirdeki surucu kurslarina sorarak daha net bir bilgiye ulasabilirsin.

MhmtcnKoral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R 2011
    Kardeşim çok üzüleceksin ama daha 2 sene beklemen gerek, seninle aynı yoldan geçtim bende seni çok iyi anlıyorum. Umarım herşey hayal ettiğin gibi olur. Ehliyet almadan motor almaya da kalkışıp üzülmezsin umarım

Alakanız için teşekkürler ben bu yaz çalışır alırım motorumu ehliyetim olmadan binme gibi bir aptallığı yapmam zaten her şeyden önce güvenlik

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)