Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Herkese merhaba

REKLAM ALANI

Herkese merhaba,
    Adım Emre 35 yasındayım ve simdilik Istanbulda yasıyorum sene sonu gibi bodruma yerlesme durumu var ve bu yuzden bir motor sahibi olmak istiyorum.
    Su an hazırlık asamasındayım ehliyet ve egitim islerini hallediyorum. Bu konuda bana bu forum cok yardımcı oldu ve artık uye olup bende konulara katılmak istedim.

Herkese guvenli surusler

Emre

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    bodruma yerleşirseniz ben bodrumdayım. Bana ulaşın. Foruma hosgeldiniz. Motor konusunda yardımcı olmaya çalışırım isterseniz.

Cok tesekkurler umarım geldigimde tanısırız zaten motoru bodrumdan almayı dusunuyorum ocak ayından itibaren bodrumda olacagım gorusmek uzere

sailor33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    Emre bey aramıza hoş geldiniz. Ayrıca önce eğitim ve ehliyet gibi öenmli unsurları motosiklet almadan önce yapmış olmanız örnek bir davranış tebrik ediyorum sizi

Egitim sart Dedigim gibi motorumu onumuzdeki kıs bası veya sonu gibi alacagım birazcık fazla arastırmayı seven bir yapım var ince eleyip sık dokumadan is yapamıyorum. Istanbuldan ayrılmadan egitim isini ve ehliyet isini halletmeyi dusunuyorum ehliyete basvurdum egitimide kısmetse temmuz ayı icinde hon gs1 ve gs2 alarak halletmeyi dusunuyorum. Sonra kask mont vs halledip en son motor

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)