Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

joyride 200i ile yeni bir başlangıç

REKLAM ALANI

Motosikleti
    sym joyride 200i evo
    herkese merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum henüz 1 ay olmadı yeni joyrad ımı alalı 2012 evo i çok araştırdım ve bu modelde karar kıldım iyide yapmışım şu ana kadar çok memnunum eşim açısındanda çok iyi çünkü hem çok rahat hem yüksek bir artçı koltuğu var..tabi aklımızdaki gezi planlarını gerçekleştirdikçe söylenicek çok şey olacaktır...herkese kazasız belasız güzel geziler ve güzel günler dilerim..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    hoşgeldiniz kazasız sürüşler

madlive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Vespa SLX 250 ie.
    Hoşgeldiniz. Güzel seçim yapmışsınız. Her zaman tam koruma giyinin. Allah kaza bela vermesin.

takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    Güzel seçim, güle güle kullan,
    eşli yaz sıcağında tek kalemde 1.500 km. üzerinde yol yapmıştık da bana mısın dememişti,

Motosikleti
    yakındır
    H.GELDİNİZ

Motosikleti
    sym joyride 200i evo
    iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar sizlerde kazasız belasız güzel günlerde kullanın umarım güzel bir gezide tanışma fırsatımız olur..danışmak istediğim bir şey var sizlere motoru alırken servise götürüp baktırdım gayet iyi olduğunu söylediler fakat üzerindeki lastiklerin naylon olduğunu ve mutlaka değişmesi gerektiğini belirttiler öncelik acil konu bu mudur..teşekkürler

DEISIS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 660 R
    Alıntı börtü adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar sizlerde kazasız belasız güzel günlerde kullanın umarım güzel bir gezide tanışma fırsatımız olur..danışmak istediğim bir şey var sizlere motoru alırken servise götürüp baktırdım gayet iyi olduğunu söylediler fakat üzerindeki lastiklerin naylon olduğunu ve mutlaka değişmesi gerektiğini belirttiler öncelik acil konu bu mudur..teşekkürler
    ibrenin kırmızıya düştüğünde benzin almak kadar acil desek

hoşgeldiniz bu arada
    Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
    Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
    DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..

madlive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Vespa SLX 250 ie.
    Alıntı börtü adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kabataş set üstünde buz motor var michelin city grip öneririm.
    ölümün seni nerde beklediğini bilemezsin..

Motosikleti
    sym joyride 200i evo
    serviste michelin city önerdi sanırım ilk iş değişim olucak teşekkürler bilgileriniz için..

Motosikleti
    sym joyride 200i evo
    merhabalar tekrar öğrenmek istediğim bir şey var arkadaşlar sym 200 i evo sahibiyim yeni aldım 2012 model ve 3700 de henüz kullanım kitapçığını okuyup kurcalamak istedim gidonun sağ kısmında su eklenen bir yer var sanırım eksikse koyun yazıyor baktım bana eksik gibi geldi su koydum fakat motorun altından su akıp gitti bu bir arızamıdır anlayamadım hararet göstergesi nekadar da kullansan normal çünkü

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    eğer fazlaysa o kendiliğinden atar fazla suyu mantıken böyle düşünüyorum

okan kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joyraide 200
    merhaba arkadaşlar.ben yaklaşık 6 aydır joyride kullanıcısıyım ama foruma yeni üye oldum. hem sizinle tanışmak hemde bir soru sormak istiyorum . benim motorum ilk kalkışlarda ve zorlandığı yerlerde titreme yapıyor,kendini öne doğru atıyor ve bunu hafif gaz verdiğim zamanlarda yapıyor.dikkatimi çekti 2 kişiyken fazla yapmıyor.yani ağırlık olunca bu sorun pek yok.tek bindiğim zamanlarda oluyor.ayrıca gaz verince arka teker tarafından tak diye bir ses geliyor.ben arka fren balatasından diye tahmin ediyorum. öneriniz nelerdir.hepinizi tekrar selamlıyorum.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)