2 yıl sonra yollara geri döndüm, heyecan had safhada
Reklamlar
-
Reklamlar
-
hoşgeldin, müdür.
merak ediyoruz
-
Yeni motorun hayırlı olsun.kazasız belasız forumada hoşgeldin
-
Çok merak ettik yeni motorunu resimlerini bekliyoruz. Hayırlı olsun 2teker sevdası hiç bitmez !
-
bayinin önündeyim adamı bekliyorum
10 dakkaya gelicem dedi acaba benm motorumu kullanıyo kıllandım bak şimdi. neyse
-
Motor tutkusu böyledir işte. Ara verebilirsiniz ama asla bırakamazsınız .
Cevap olarak çok büyük konuştuğunuzdan dolayı SV 850 mi? Diyesim geldi .
-
Hayırlı olsun, kazasız sürüşler iyi günlerde kullanın. X-max olabilir mi ki ? ;)
-
x-max diyecektim sen yazmışsın bende xciting diyeyim ) artık kim tutturursa
-
-
C600 diye de ben atayım madem
-
hayal kırıklığına uğratacam sizi gibi bi hissiyata kapıldım. 250 cc cik yahu siz uçtunuz biraz :D
dur ben atıyom fotoları şimdi.
-
çin malı koyma da. aman haaa.
-
-
Vay vay vay çok yakışıklı duruyor iyi günlerde kullan kardeşim maşallah diyelim.
-
albaywolf adlı üyeden alıntı
Vay vay vay çok yakışıklı duruyor iyi günlerde kullan kardeşim maşallah diyelim.
teşekkürler motorsiklettaş
-
Bunların koruma demiri yok mu? Eğer var da taktırmadıysan olmamış taktır bence o kadar para vermişsin demiri eksik kalmasın.
-
albaywolf adlı üyeden alıntı
Bunların koruma demiri yok mu? Eğer var da taktırmadıysan olmamış taktır bence o kadar para vermişsin demiri eksik kalmasın.
koruma demiri yok malesef.
şuandada taktıracak bütçem kalmadı. kalan bütçemle mont alıcam
-
hayırlı olsun, aynı saatlerde aynı heyecanı yaşamışız. ben de bugün sym wolf 250 satın aldım ve 2 yılın pasını attım. tekrar tebrikler.
-
tuyra adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun, aynı saatlerde aynı heyecanı yaşamışız. ben de bugün sym wolf 250 satın aldım ve 2 yılın pasını attım. tekrar tebrikler.
sağol motorsiklettaş sanada hayırlı olsun
-
Güle güle kullan. Çok güzel seçim yapmışsın. Allah kaza bela vermesin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)