bende 150 cc ile burdayım..
h.geldin...
:queen:Ne yapmak istediğin önemli önce düşün sonra UYGULA:queen:
debrıyaj oldukca sert tabıkı.hele 1. vıtes ve dururken taktıgınızda,taakk,haha
diger ss lerden rahat, RR.
ben de bostancıdanım kardesım.bı ara bulusup bı cay ıcelım musaıt olursan ;)
Hoşgeldiniz. Güle güle kullanın.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Olur goruselim sendemi rr kullaniyosun
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:55 ----------
15 e aldim
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:57 ----------
Acikcasi ben cok uzun zamandir 600 yada 1000 cc motorlar kullaniyodum o yuzden bi sorun olmadi ama tahminimce sende uzun zamandir kullaniyosan sikinti olmaz sadece alisma eevresi belki seni zorlar , onlar kadar rahat degil tabiki daha sert ve yorucu ama bu hizdan ve daha cok dikkat etmen gerektiginden kaynaklanan bi durum debriyaj cok sert arka fren pedali butun racinglerdeki gibi biraz icerde ayagini hafif yamiltman gerekiyo aklima gelen bunlar imkanin varsa hic durma gec derim tecruben yeterliyse eger
Henüz öğrenciyim; o nedenle şimdiki motorumu satmakla beraber bile 600'lük alamam. Cbr 125'iyse 2300 km'dir kullanıyorum, ki debriyajlıda bir 10000 km'yi bulmadan yüksek cc'ye geçmemek mantıklı geliyor. Yine de şimdiden bilgi edinmem iyi oldu. Tavsiyeler için teşekkürler.
evet kardesım.2007 var bende de.
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151344371798422.486211.651973421&type=3
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)