herkese selamlar ılk defa bı forum sıtesıne uye oluyorum ama bu sıteden cok bılgı almıslıgım var bende 2 gun once 2006 kırmızı honda cbr 600 rr aldım. saygılar ...
herkese selamlar ılk defa bı forum sıtesıne uye oluyorum ama bu sıteden cok bılgı almıslıgım var bende 2 gun once 2006 kırmızı honda cbr 600 rr aldım. saygılar ...
Hayırlı olsun, kazasız sürüşler, hoş geldiniz ;)
amın hosbulduk saolun
hosbulduk resım var atıcam hatta dur bı denıyım atabılıcekmıyım :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:04 ----------
resım nasıl atıyoruz burdan beceremedım
Hizliresim.com a resmi yukle cikan url yi mesaj kismina yapistir.. En kolayi odur. Bu arada hayirli olsun..
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
hosgeldın. ıst. neresındensın?
hosbulduk altunızade oturyorum
motorun cok guzel hayirli olsun. valla bendede ikinci el 600rr alacak para var ancak korkum onun benzini ve parcalarinin pahali olmasi. aldiktan sonra aktif olarak kullanicam avrupa yakasindan anadolu yakasina gidicem mesela haftada 2 gun eger olurda yan yatirirsam mesela cok para tutar diye dusunuyorum hadi onu gectim temizini bulmak imkansiz. neredeyse herkes km yi yalan soyluyor. 2001 model 2003 model motorda nasil 30 bin olur anlamiyorum.
oncelıkle saol ,boyle bı motora bınıceksın mecbur katlanıcaksın benzın ve parca olayına ,bende cokaradım temızını ama buldum. motorumda sadece kafa grenajında boya var gersı orjınal zaten bugune kadar hep servısde yapılmıs bakımları o yzden km de saglam 32000 de suan ınsallah sende alırsın
kacinci motorunuz acaba?
Hayattan Motorumu Alın Geri Neyim Kalır Ki?
Melikşah Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği (Tam Burslu)
Hayırlı uğurlu olsun motorunuz. agilty'ye katılıyorum. Eğer temizi denk gelirse, ben de 125r'dan sonra fazer 6 yerine bu kasa 600rr'a yönelebilirim. Kullanımı konusunda kısa bilgi verebilir misiniz özellikle 125-250cc arası debriyajlılara göre?
6 yıldır motor kullanıyorum scooter vardı sonra cbf 150 kullandım sonra hysoung 250r kullandım sımdıde bu
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:25 ----------
saolun sızde alırsınız ınsallah ben soruyu tam anlamadm yanı 600 lukle 250 lıgın neyını karsılastırıcam debrıyaj derken ???
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)