Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Merhabalar Arkadaşlar

REKLAM ALANI

Motosikleti
    NC750X DCT - Honda PCX
    Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim ve bir hoş geldim demek istedim,

Motor hikayem 10 yaşında babamın vitesli 69 model vespası ile başladı her fırsatta alır gezerdim, üniversite yıllarında da vespa zip 100 ile devam etti,
    Gelirimi elime aldıktan sonra ilk aldığım şey 2005 honda shadow 750 aldım ancak 1 sene kadar sürebildim ve arabaya geçmek durumunda kalınca 2011 polo aldım,

Motor kana girdimi gitmiyor ne acayip şeydir(beni bi siz anlarsınız ) nerde bi motor görsem içimin yağları eriyor sanki hele shadow görünce çocuğumu kaybetmişimcesine bir üzüntü kaplıyor içimi :(

Aracımın taksidi bitmek üzere en nihayetinde 2 ay kaldı ve aracımın yanına bir motor almaya karar verdim, tercih ettiğim motorları da gördüğünüz gibi hız hiç sevmem olay gezmekte shadowla bile 200 çıktığı halde ki onuda ilk aldığımda sabaha karşı 6 sularında çorluya giderken çok acayip müsaitti hava-yol koşulları deneme amacı ile bi çıktım hemen indim daha sonra 90 devam

şimdilik 5000 kadar bir bütçe ayırabilirim ve her sene yükselterek CS1200 e kadar gitmeyi istiyorum nasipse aracım olduğundan kışın kullanmayacağım bir motor arayışındayım ve pcx çok tavsiye edilen bir motor, biraz bütçemi aşıyor olsa da almayı düşünüyorum,
    Bazen artçılı olarak günde 75 km kadar işe git-gel yapacağım düz yolda.(Kayaşehir-mecidiyeköy) Ve keyifli geziler...

Ne dersiniz PCX bu yükün altında kalkabilir mi?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kawasaki Ninja ZX6R
    Hoş geldin kardeşim çok iyi anlıyorum seni ben 2 hafta motorsuz kalmama rağmen ne ıstırap çektim Allah kimseyi motorsuz bırakmasın
    caoss bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)