mrb arkadaşlar ben izmirden ne zamandır sizi takip ediyorum sonunda bir motor aldım yanlız çok hızlı zamanla sanırım alışacağım benide grubunuza alırsınız herhalde şu çadırlı gezilerinize katılmak isterim yaşasın MT İZMİR
mrb arkadaşlar ben izmirden ne zamandır sizi takip ediyorum sonunda bir motor aldım yanlız çok hızlı zamanla sanırım alışacağım benide grubunuza alırsınız herhalde şu çadırlı gezilerinize katılmak isterim yaşasın MT İZMİR
hoşgeldin arkadaşım
izmirMT den ben bahtiyar.... cuma akşamı toplantımız var bekleniyorsun
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=11502
yeni makinen hayırlı olsun kazasız günler dilerim sıkı bi alet almışın aman dikkat full koruma
Hoşgeldin...
Bölgecilik yapmayın
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
aileye hoş geldin kalıcı olman dileğiyle Toplantı ve Gezilerimizde aramızda görmek isteriz
Forum Kurallarını okumak için tıklayınız
Mesajınıza resim eklemek için burayı tıklayın
hoşgeldin angel71..toplantı ve gezilerimizde senide aramızda görmekten mutluluk duyacağız.selamlar.
merhaba kankiye hoş geldin izmir mtye özel mesajını aldım senide ben yanımdan ayırmam artık bende seni sevdim
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Arkadaşım aramıza hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Bulunduğunuz ilde / ilçede ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
TUTKU YARATIR........................................... ......................
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hoş geldin.
sanırım yaşasın mt diyecektin.
sevgi ve saygıyla kal.
hoşgeldin!!!:..
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
hoşgeldin kardeş nice senelere inşallah
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Topic 1 sene önce açılmış ve gerekliliğini yitirmiştir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)