arkadaşlar ankaradan aranıza yeni katıldım.. hayabusa sizce çokmu ileri bana göre ??
-
Reklamlar
-
inna lillahi ve inna ileyhi raciun...
tabi ama intihar kötü bişeydir..
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
abi intihar diyosun bunu bende biliyorumda kullanmaya ne zaman hazır olurum? kullananlar nasıl hayatta? hayabusadan başka öneriniz varmı?
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...
-
Motorculugu birakiyom
-
hiraUCK adlı üyeden alıntı
abi intihar diyosun bunu bende biliyorumda kullanmaya ne zaman hazır olurum? kullananlar nasıl hayatta? hayabusadan başka öneriniz varmı?
Kawasaki zzr 1400 e bakmalısın bence.
-
Öğrenci adam hayabusa istiyor oda ayrı güzelmiş :D
-
Bisiklet falan sürebiliyor musun?
-
arkadaş yeniyim dedim bilgi almak istiyorum dedim ezmede bilgi ver yahu niye şimdi neden bırakıyomuşsun?
-
Kardeş işin şaka kısmını geçersek. Şu an için yazdıkların mantıklı şeyler değil.
Hele bir ufak cc ile düş kalk hafif sakatlıklar yaşa. Sonra hayalindeki motoru düşün.
-
evet sürebiliyorum
-
ilk önce 125 lik sonra 250 lilik sonra 600 lük ondan sonra hayabusa belki oda bi 6 yılını alır sanırım.Ha dersenki hazırım hissediyorum ister yarın sür ister 5 ay sonra ister 1 yıl sonra.
Ama tavsiyem basamakları yavaştan tırmanmalısın ki en yükseğe ulaşabilesin
-
Hocam şaka bi yana senin hayabusaya binmen için o tecrübeleri edinmen için çok uzun süreler kilometreler gerekiyor. Önce bi al 125lik 250 lik ybr cbr, busa en azından 4. Motorun falan olur herhalde o da min diye düşünüyorum düz yolda motoru herkes kullanır hayabusa gibi bi aletle viraj almak tehlikelerden kaçınmak tahmin ettipinden çok daha zor o elinin altındaki yüzlerce beygirle napıcaksın kızlara havamı atarım onunla diyosan arkaya atsan birini motora iki kişi biner tek kişi inersin :D
-
teşekkür ederimde şöyle güzel yakışır bişi olsun istiyorum.. önerebileceğin bişi varmı?
-
Zx-14, S1000rr vb. ile tecrübe kazandıktan sonra 600/250cc'ye geçilebilir.
Başlangıç için 125/250cc uygundur.
-
Eğer eğitimini alıp kendine güvenirsen iyi bi sürücü de olursan 125 lik küçük gelir dersen 250 cbr al bence ama dersen ki yok yav şekil olsun hyo al 10 numara alet ama yine 250 liklerin içinde en deli gideni eğitim şart.
-
Bence önyargılı davranıyor herkes.Çok yakın bir tanıdığım direk dragstar 1100 ile başladı 2. ayında Uğur Ertekinden grup olarak ders aldılar. Şu an hiçbir düşmesi yok ve çok rahat aynı zamanda güvenli sürüşler yapabiliyor. Arkadaş zaten kendisine 1 sene gibi uzun bir eğitim yılı biçmiş.Bence uygundur imkanın varsa temel eğitim ve ileri ve güvenli sürüş eğitimiyle altından kalkabilirsin.
-
-
Hocam aç youtube u hayabusa yaz honda yaz kawasaki yaz hyosung yar o güçleri gör yalnız ne kadar izlesende binmeden göremezsin anlara mt ye de bi bak tanış alırlarsa artçı ol sonra uzun bi düşün karar ver.
-
evet sürebiliyorum
Bisiklet sürebiliyorsan, iki teker üzerinde denge problemin yok demektir. 1300 cc küçük kalır demiyorsan alabilirsin.
Yoksa daha büyük hacimli makinelere bakmanı tavsiye ederim.
-
teşekkür ederim :d evvet istediğim cevap buydu isteyipde elde edemeyeceğim hiç bişi yok die düşünüyorum.. dediğim gibi 1 sene çalışıcam kurs alcam, kiralarım arada gezerim iyice pekiştiririm die düşünüyorum..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)