arkadaşlar ankaradan aranıza yeni katıldım.. hayabusa sizce çokmu ileri bana göre ??
-
hayabusa düşündüğünüze göre California Superbike Scholl a da bir miktar ayırabilirsiniz. Mobilden girdiğim için link atamıyorum ancak google a yazdınız anda çıkacaktır zaten. Sürüş kursu ama honda nın yamahanın vs. kurslarıyla karıştırmayın. Kısaltması CSS olan kurum özel olarak sadece superbike dersi vermekte. Istanbulparkta. Ama burayı bitirseniz bile busa başlangıç olarak fazla olabilir.
Reklamlar
-
Hayabusa..
hayaLbusaNA dostum..
Çözümü: öğrenebileceğiniz bi 2 teker alın sizde anlayacaksınız ki
kısa vadede gerçekten hayal..
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
-
Onerebilecegim (bildigim) ss tarzi motorlar :
Honda cbr 250r - honda cbr 125r- hyosung gt 250r- kawasaki ninja 250r - bumoto calibre 250rr - yamaha yzf r 125 hepside 10numara ss motosikletler eger ciddi isen gir
[YT]http://m.youtube.com/watch?client=mv-google&gl=TR&hl=tr&v=Hvunr0meJt0[YT] izle olmadi ise link http://m.youtube.com/watch?client=mv-google&gl=TR&hl=tr&v=Hvunr0meJt0 hayabusa 250beygir ehliyeti alinca en fazla 30 beygirlik motosiklet surebilirsin kanunlara gore o yuzden bunlar senin icin uygundur bu arada beypazarli konusuna gelince ilk baslarda " insan kendi cinsine hava atip ne yapacak?" diyip kiz oldugunu belirtmen dikkatimi cekti bu aralar fake kiz hesaplar cogaldi motosiklet. Net sitesinde ama yinede günahini almamak lazim hosgeldin aramiza
-
benden sana bi tavsiye küçükten büyüye geçmen en mantıklısı zaten bi zaman sonra hayabusayada binersin r1 de sen sen ol sırayla yap bu işi ben 50 cc le başlamıştım 13 yaşında
-
-
Şaka değilmi ???
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
-
Panter38 adlı üyeden alıntı
Onerebilecegim (bildigim) ss tarzi motorlar :
Honda cbr 250r - honda cbr 125r- hyosung gt 250r- kawasaki ninja 250r - bumoto calibre 250rr - yamaha yzf r 125 hepside 10numara ss motosikletler eger ciddi isen gir
[YT]
http://m.youtube.com/watch?client=mv...&v=Hvunr0meJt0[YT] izle olmadi ise link
http://m.youtube.com/watch?client=mv...&v=Hvunr0meJt0 hayabusa 250beygir ehliyeti alinca en fazla 30 beygirlik motosiklet surebilirsin kanunlara gore o yuzden bunlar senin icin uygundur bu arada beypazarli konusuna gelince ilk baslarda " insan kendi cinsine hava atip ne yapacak?" diyip kiz oldugunu belirtmen dikkatimi cekti bu aralar fake kiz hesaplar cogaldi motosiklet. Net sitesinde ama yinede günahini almamak lazim hosgeldin aramiza
teşekkür ederim verdiğin bilgilerden dolayı.. hyosunga bakıyorum bende muhtemelen onu alıcam başlangıç olarak.. hayabusa zaten son planda arkadaşlar baya yardımcı oldular bu konuda.. ben hiç bi motor markasını bilmiyodum hayabusa ve r1 haricinde.. hayabusada görüntüsüyle etkiledi beni sadece çünkü hiç motora binmedim 1000lik 1300lük nedir nasıl bi güçtür bilmiyorum... bayan olma konusuna gelince ben onu başka bişi düşünerek yazmadım.. ben motoru hava atmak maksadıyla almıyorum küçüklükten beri millet yolda giden bmwye bakarken ben motora bakıodum.. merakım yüzünden alıyorum.. bilmem anlatabildimmi.. fake düşünürsen düşün adım sanım belli merak eden hertrlü bulur.[COLOR="Silver"]
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...
-
senin daha yolun var...millet söylemiş zaten söyleyeceğini..bi çok arkadaşta mesajının tamamını okumamıştır muhtemelen...1 yıl için de hayabusa sürecek seviyeye teorik olarak gelirsin..ama sen başlaman gereken noktadan başladığında belki de hayabusa tarzı motorların sana hiç uymadığını anlayacaksın...bu bi süreç...1 yıl içinde de olmaz..ha yaparsın 20 000 km eğitimlerini de alırsın o zaman gönül rahatlığıyla binersin..ama madem öğrencisin, standart öğrenciysen de haddini bil biraz...sana biraz bol gelebilir hayabusalar, R1 ler...öğrenci bütçesiyle tek başına kask, mont, eldiven koruma, pantolon bile seni bi hayli kasar..(standart öğrenciysen)
-
hiraUCK adlı üyeden alıntı
teşekkür ederim verdiğin bilgilerden dolayı.. hyosunga bakıyorum bende muhtemelen onu alıcam başlangıç olarak.. hayabusa zaten son planda arkadaşlar baya yardımcı oldular bu konuda..
ben hiç bi motor markasını bilmiyodum hayabusa ve r1 haricinde.. hayabusada görüntüsüyle etkiledi beni sadece çünkü hiç motora binmedim 1000lik 1300lük nedir nasıl bi güçtür bilmiyorum... bayan olma konusuna gelince ben onu başka bişi düşünerek yazmadım.. ben motoru hava atmak maksadıyla almıyorum küçüklükten beri millet yolda giden bmwye bakarken ben motora bakıodum.. merakım yüzünden alıyorum.. bilmem anlatabildimmi.. fake düşünürsen düşün adım sanım belli merak eden hertrlü bulur.[COLOR="Silver"]
dedigim gibi insanin aklina geliyo ozur dilerim bu aralar vucudu olgunlasipta beynine olgunluk denen sey ulasamayan arkadaslar var onlar fake kiz hesabi aciyo ardindan bir konu aciyor haliyle 100.000 uyeli ve uyelerin cogu erkek olan mt aleminin bazilari atliyo sazan gibi konu patliyo o yuzden oyle dusundum tekrar ozur dilerim ve tekrardan hosgeldin aramiza
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)