Hocam saçmalama o bi chopper sen 350 yapan bi makineden bahsediyosun her gaza geleceksen atla bi köprüden falan sonra motorcular öyle tehlikeli böyle tehlikeli diyorlar adımız kirleniyor apaçiler yüzünden kötü olan motorcu oluyor.
Hocam saçmalama o bi chopper sen 350 yapan bi makineden bahsediyosun her gaza geleceksen atla bi köprüden falan sonra motorcular öyle tehlikeli böyle tehlikeli diyorlar adımız kirleniyor apaçiler yüzünden kötü olan motorcu oluyor.
buraya zaten hem arkadaş edinmek hemde bilgi almak için geldim.. ortamım olduktan sonra herşeyi en ince ayrıntısına kadar öğrenirim die düşünüyorum.. yani istediğim bu..
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:02 ----------
hayır ben şimdi apaçimi oldum anlamadım :D yahu arkadaşım motor kullanmak istiyorum motor.. en iyi dereceye gelmek,herşeyini bilmek istiyorum.. bi arızası olduğunda ben yapmak istiyorum.. gaza gelmek flan değil bu. küçüklüğümden beri motora bi ilgim vardı fakat ailemi alıştıramadım bu duruma çünkü onlar motor için şeytan arabası diyolardı.. ilk önce b ehliyeti alıp arabayla gezmeye hız yapmaya alıştırdım ailemi.. şimdi a2 ehliyeti almaya ikna ettim son olarakda eğitimini alıp kendime güvenim iyice gelince motor alıcam.. bu apaçilikmi?
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...
ekmek yemeye başlıcam yardımlarınız sayenizde teşekkür ederim...
7. dakikadan sonrasını sana söylüyor.
http://www.youtube.com/watch?v=pCgAz4z26ak
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
arkadaş kısa bi 250 cc deneyimi yaşasa dediklerinizi daha net anlayabilir. tecrübesiz hayabusaya binilmez. ben öyle bi hata yaptım allaha şükür yatma düşme olmadı fakat motor tedirgin ediyor trafiğe odaklanamıyorsun aynayı unutuyorsun yediğin kornalar iyice panik yaptırıyor gazı dozajlamakta güçlük çekiyorsun. ve çok çok güçlü bi motosiklet kesinlikle tecrübesiz alınıp binilecek bişey değil. eğitim de alsan imkansız. deneyim tecrübe şart.
olduğum yerde durarak, olmak istediğim yere varamam ;) bunun için eğitim görücem tecrüme edinicem zaten.. körü körüne girmicem böle bişeye.. tavsiye ettiğin bi motor varmı bana?
hiç motora binmediğim için bilmiyorum işte.. bilsem hayabusa die tutturmazdım heralde bilmiyorum yani tuttururmuydumki :D yaşamak lazım faruk abi dediğin gibi tecrübe şart. eğitim şart. sanırım şuanda benim için en iyisi hyo gt250r :/
hayır ankara kalesinin yerlisiyim. nerden çıktı beypazarı?
Meşhur bir Beypazarlı ergenimiz vardı da bezdirmişti bizi, ondan bahsediyor
Beypazarlı için söyledim ben onu sen neden alındın?
hiç bişi bilmediğim doğrudur, çok soru sordum fazla sıkmış olabilirim, bilmediğim için soruyorum ama saçmasapan bişeyle karşılaştırılmak hoş olmadı.. alınmadım..
Bak bir tavsiye daha, altın elbiseli adamın başlangıç motoru diye bir videosu var,bir izle derim, neden böyle dediğimizi anlarsın.
bahsedilen iki motorun birbiri ile uzaktan yakından alakası ve ilgisi yoktur..bunun önyargı ile alakası da yoktur...şahsen 25 seneden fazla olan tecrübeme dayanarak genç kardeşlerimizin bilinçsizce haberlere konu olmasını istemiyorum...
evet bunları izle..bahsettiğin motosiklete 2 mm gaz verdiğinde neler olabileceğiyle ilgili en ufak bir fikrin bile yok..
en iyisi bi ara gel buraya ,elim iyileşince,sana litreliğiyle 2 tur attırayım artçı olarak...motordan vazgeçmezsen eğer en fazla 250 cc lik alır binersin...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)