Antalyadan selamlar arkadaşlar
Reklamlar
-
Merhabalar motosiklet tutkunlarına selamlar ...
Reklamlar
-
a.s biraz tanıtsaydın kendini
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
-
Aleykümselam bugun hava çok güzel tek eksik motosiklet
-
just4techno adlı üyeden alıntı
Aleykümselam bugun çok güzel tek eksik motosiklet
motor var hava guzel ama elim kırık
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
-
KeaSH-07 adlı üyeden alıntı
yav sende bugunden beri elim kırık dion noldu hayırdır motordanmı düştün gecmiş olsun bu arada
-
geçmiş olsun hocam senin durum daha kötüymüş
-
sakinseytan adlı üyeden alıntı
yav sende bugunden beri elim kırık dion noldu hayırdır motordanmı düştün gecmiş olsun bu arada
boku bokuna kırıldı motordan düşmedim
pazar akşamı bi kavga ayırırken belimin üstüne ters düştüm
elimde yere çok ters temas etmiş
sonuç 1 ay alçılıyım :(
-
boku bokuna kırıldı motordan düşmedim
pazar akşamı bi kavga ayırırken belimin üstüne ters düştüm
elimde yere çok ters temas etmiş
sonuç 1 ay alçılıyım :(
pes yani harbiden yoktan yere kırılmış 1 ay gecmez şimdi.geçmişolsun olucagı varsa oluyo işte
-
pes yani harbiden yoktan yere kırılmış 1 ay gecmez şimdi.geçmişolsun olucagı varsa oluyo işte
kırık olmasaydı p.tesi işe başlayacaktım.kaderde varmış artık
-
kırık olmasaydı p.tesi işe başlayacaktım.kaderde varmış artık
ya sorma ben o konuda neler cektim kendi dükkanım vardı bitane s... adam yüzünden hastanelik oldum dükkan neym daha toparlıyamadım.
kafadan motoruma girdi tek şeritli yolda soruyorum niye daldın bana diye arkandaki araba gelmeden gecmek istedim diyo utanmadan.ayak 4 yerden pert platin vs hala katur kutur ediyo yürürken
-
ya sorma ben o konuda neler cektim kendi dükkanım vardı bitane s... adam yüzünden hastanelik oldum dükkan neym daha toparlıyamadım.
kafadan motoruma girdi tek şeritli yolda soruyorum niye daldın bana diye arkandaki araba gelmeden gecmek istedim diyo utanmadan.ayak 4 yerden pert platin vs hala katur kutur ediyo yürürken
adı başında kaza geliyorm demez ama boyle acayip şeylerden oluncada sinir bozuyor.seninkide çabucak iyileşir umarım.baya ciddi bi kaza atlatmişsın
-
adı başında kaza geliyorm demez ama boyle acayip şeylerden oluncada sinir bozuyor.seninkide çabucak iyileşir umarım.baya ciddi bi kaza atlatmişsın
saol ama benimki iyileşti cok oldu yani dedigin gibi ya aşırı hız yapsak yada kavgayı biz etsekte başımıza bizden ötürü bi sorun gelse gam yemicez tın tın giderken güm gözü bi acıyon yerdesin gögyüzü ve degişik suratlar sana bakıyo sonra bu suratlar hemşire doktor derken ışık :D devam edio
-
a.s biraz tanıtsaydın kendini
antalya merkezden katılıyorum.bu sene cbr 250 almayı düşünüyorum biraz nakit sıkıntım var.(belkide pcx) yeni başlamadım motosiklete 4 sene kullandım şimdi 2 sene aradan sonra iyi bir motosiklet almayı düşünüyorum bu şekilde (: geçmiş olsun bu arada
-
hoşgeldin antalyalı geçmiş olsun kask takar mısın?
-
c3nk adlı üyeden alıntı
hoşgeldin antalyalı geçmiş olsun kask takar mısın?
tabikide kasksız yola çıkmam hiç bir zaman
-
wasp07 adlı üyeden alıntı
antalya merkezden katılıyorum.bu sene cbr 250 almayı düşünüyorum biraz nakit sıkıntım var.(belkide pcx) yeni başlamadım motosiklete 4 sene kullandım şimdi 2 sene aradan sonra iyi bir motosiklet almayı düşünüyorum bu şekilde (: geçmiş olsun bu arada
cbr var bende siyah 250 r 7500 de manavgat plaka ilgilenirsen özel msj at
-
-
Hoşgeldin, kazasız sürüşler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)