Manisadan herkese selamlar
Reklamlar
-
Aranıza yeni katıldım ismim mustafa 49 yaşında emekliyim 14 yaşından beri motorsiklet sevdalısıyım umarım aradığım dostlukları buradada bulurum bilmediklerimi de burada öğrenirim ve dün honda cbr 250 siparişi verdim zamlı fiyattan nisan sonu gelicek dediler ilk defa hem hondam ve 250 cc motorum olucak inşallah hayırlısı olsun ALLAH herkezi kazalardan belelardan korusun.
Reklamlar
-
Güzel Türkçe'mizde herkez diye bir kelime yok. Herkes olacak. Lütfen dikkat edelim.
!!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!
-
Öğrenmenin yaşı yok takmayın kafanıza. Hoşgeldiniz Motorun şimdiden hayırlı olsun keyifli forumlar
Fazla değil.. Bi Cbr'nin ruhsatında adım yazsa yeter.
-
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:05 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:08 ----------
muhahha306 adlı üyeden alıntı
Güzel Türkçe'mizde herkez diye bir kelime yok. Herkes olacak. Lütfen dikkat edelim.
Merhaba siteye girdim haşlandım bakın ben ilkolkul mezunu ve motorsiklet tutkunuyum yaşım 49 ben bundan sonra türkçemi fazla geliştiremem bazı kelimelerde ve harflerde hoşgörülü olmak lazım diye düşünüyorum bizim renault fan club e yeni gelenlere hoşgeldiniz keyifli forumlar derler hemen türkçe dersi vermezler sen istersen forumu terk edeyim senin gönlün olsun.
-
-
Hoşgeldiniz umarım iyi vakit geçirirsiniz aradığınız bir çok şeyi burada bulabilirsiniz biz bir aileyiz
UNUTMA iyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.
-
Hoş geldiniz , keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)