Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Merhaba

REKLAM ALANI

Merhaba;

Dün 250 Km lik bir yolda artçı oldum. Extrem sporlara merak neticesinde bunu da yapabilirmiyim diye düşünmekteyim. Ancak şöyle bir sorun var ki... Boyum Madonna yada Sezen Aksu kadar Bu boydaki insanların motor kullanması uygun değil diye duydum. Bu konuda donanımlı ve fikir sahibi birilerinden görüşler almam gerek. Yardımcı olursanız sevinirim. Herkese iyi formlar...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Extrem sporlarda kullanamazsın ama bakkala giderken küçük bir scooter kullanabilirsin.. önemli olan ayaklarının, parmak uclarınla bile olsa yere değebileceği bir motor kullanman..
    If you don't Ride, You don't know...

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 1200F
    Hoşgeldiniz..

Aslında boy konusu motosiklete binmenizde engel değil, yanlızca motosiklet tarzınızı seçmenizde engel.. Misal vermek gerekirse genel olarak enduro motosikletler yüksek seleye sahip araçlardır genellikle. Ama chopper makineler de aksine alçak seleli motosikletler olurlar. Ayrıca, sele yükseklikleri de birçok motorda ayarlanabilmektedir, bu da göz önünde bulundurulabilir.
    "CaRPe DieM"

Amacım bakkala giderken değil, şehir içinde de kullanmak. Forma yazmadan önce konuştuğum bir kaç kişi, olayın dediğiniz gibi parmak uçlarının değmesini söyledi. Ama gözlemlediğim gerçekler var. TR de tüm erkeklerin boyu 1.80 cm üstü değil... Hal böyle olunca hepsinin ayaklarıda yere basmıyor değil mi?[COLOR="Silver"]

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:52 ----------

dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    ayaklar illaki yere basıyordur dostum.. Tabanlarıyla basmıyorlardır ayrı.. Şehir içinde kullanmak için sele yüksekliği az olan bir 250 cc naked yada 150 cc lik bir commuter işini hayliyle görecektir.. Ve öyle tahmin ediyorum ki bu motorlarda sele yüksekliği sorun olmayacaktır..
    If you don't Ride, You don't know...

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

Tamamdır bu daha açıklayıcı oldu, yardımlar için tşkler...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)