2 Teker dünyasına merhaba
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar
18 yaşlarımda başlayan bu hevesi, rahmetli babamında vetosuyla erteleye erteleye bu zamana kadar kaldı. yaş 40
İşin içinde birde istanbulun yoğun trafiği var tabi, bu heves artık zorunluluk gibi olmaya başladı. bakalım bizde kafamıza ve kesemize göre bişeyler bakıcaz artık.
Keza üye olmadan önce,forumu zaman buldukça inceledim. meraklı ve bilgili forumdaşların sayesinde bişeyler öğrenmeye çalışıyorum. herkese iyi forumlar...
( Yolunuzda açık olsun farınızda )
Reklamlar
-
-
-
-
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
-
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
-
Hoş bulduk arkadaşlar
Sinan bey aklımı okumuşsunuz yazdıklarınızı sıralama şekliyle uygulıycam.
1.Ehliyet
2.Sürüş eğitimi
3.K.kıyafet+Kask
4.Motor tercihim hakkında kararım ş.içi az yakan az kaçan 150cc lik scooter. marka ve modele gelince, sıralamama göre en sona bıraktım...Her şeyin herkes hakkında hayırlısı olsun....
-
-
hoşgeldin, iyi paylaşımlar
-
Deeplord adlı üyeden alıntı
Hoş bulduk arkadaşlar
Sinan bey aklımı okumuşsunuz yazdıklarınızı sıralama şekliyle uygulıycam.
1.Ehliyet
2.Sürüş eğitimi
3.K.kıyafet+Kask
4.Motor tercihim hakkında kararım ş.içi az yakan az kaçan 150cc lik scooter. marka ve modele gelince, sıralamama göre en sona bıraktım...Her şeyin herkes hakkında hayırlısı olsun....
Sıralamayı değiştirmişsiniz :(
Sürmeyi bilmeden ehliyet almayınız lütfen. )
Ha sürmeyi biliyorsanız ikisinede aynı anda başlayabilirsiniz. Ehliyet alma işi biraz uzun sürüyor. Bugun başvursanız ekim ayında anca cebinizde olur.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
-
Sinan Er adlı üyeden alıntı
Sıralamayı değiştirmişsiniz :(
Sürmeyi bilmeden ehliyet almayınız lütfen.
)
Ha sürmeyi biliyorsanız ikisinede aynı anda başlayabilirsiniz. Ehliyet alma işi biraz uzun sürüyor. Bugun başvursanız ekim ayında anca cebinizde olur.
Scoter kullanabiliyorum. ( Ama hala tecrübeye ihtiyacım var ) vitesli kullanmayı bilmiyorum.
Ehliyet sınavında da vitesli kullandırılıyormuş. sevdiğim bir arkadaşımın vitesli motoru var kensidinden bu konuda yardım alıcam.
Ehliyet içinde haziranın 29 unda sınav varmış. zaten motor almak için acelem yok,bu yazı gözden çıkardım. kışa doğru olur diye düşünüyorum.
Aklimda 2 düşünce var 2.eli hızlı düşük model kapımın önüne koyabiliceğim bir makina, veyahut eli ayağı düzgün olan 2.el bir makina ( Kapalı garaja koyucam )
Burda ki amaç benim ayağımı yerden kessin, rüzgarı özgürlüğü hissedebiliyim.yanında da ekonomiyi tadıyım.zaten otomobil kullansamda kullanmasamda canımı Okuyor. Ne kaskosu ne vergisi ne bakımı ne trafik sig. derdi hiç bitmiyor. sanki kim kardashian sevgilim
-
-
Mersin İl Temsilcisi
hoşgeldiniz..
sabır sabır sabır....
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
Hoş bulduk arkadaşlar
-
Deeplord adlı üyeden alıntı
Scoter kullanabiliyorum. ( Ama hala tecrübeye ihtiyacım var ) vitesli kullanmayı bilmiyorum.
Ehliyet sınavında da vitesli kullandırılıyormuş. sevdiğim bir arkadaşımın vitesli motoru var kensidinden bu konuda yardım alıcam.
Ehliyet içinde haziranın 29 unda sınav varmış. zaten motor almak için acelem yok,bu yazı gözden çıkardım. kışa doğru olur diye düşünüyorum.
Aklimda 2 düşünce var 2.eli hızlı düşük model kapımın önüne koyabiliceğim bir makina, veyahut eli ayağı düzgün olan 2.el bir makina ( Kapalı garaja koyucam )
Burda ki amaç benim ayağımı yerden kessin, rüzgarı özgürlüğü hissedebiliyim.yanında da ekonomiyi tadıyım.zaten otomobil kullansamda kullanmasamda canımı Okuyor. Ne kaskosu ne vergisi ne bakımı ne trafik sig. derdi hiç bitmiyor. sanki kim kardashian sevgilim
Eğitimden kastım uzman eğiticilerden teorık ve pratık eğitim alınması idi. En aktıf ve fıyatı uygun olan honda eğitğimleri. Sitelerinden ve youtubeden incelemenizi tavsiye ederim. Özellikle yeni başlayanlar için şart. 15 yıldır motor kullanıyorum ve ilk fırsatta bu eğitimleri almak istiyorum. Bilmediğim birçok sürüş tekniği var.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
-
Sinan Er adlı üyeden alıntı
Eğitimden kastım uzman eğiticilerden teorık ve pratık eğitim alınması idi. En aktıf ve fıyatı uygun olan honda eğitğimleri. Sitelerinden ve youtubeden incelemenizi tavsiye ederim. Özellikle yeni başlayanlar için şart. 15 yıldır motor kullanıyorum ve ilk fırsatta bu eğitimleri almak istiyorum. Bilmediğim birçok sürüş tekniği var.
Honda'nın böyle bir eğitim verdiğini bilmiyordum doğrusu çok şaşırdım.benim de böyle bir eğitime ihtiyacım var. bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)