arkadaşlar hepinize merhabalar aranıza az önce katıldım cok sey kacırmıs olmalıyım ama saglık olsun kısmet bu güneymiş kymco xciting 250 cc alıcam yakında bana söylemek istediginiz birseyler varmı
arkadaşlar hepinize merhabalar aranıza az önce katıldım cok sey kacırmıs olmalıyım ama saglık olsun kısmet bu güneymiş kymco xciting 250 cc alıcam yakında bana söylemek istediginiz birseyler varmı
Öncelikle aramıza hoşgeldin.
Kymco konusunda bilgisi olan arkadaşlar eminim yorumlarıyla bir an önce sana katılacaktır.
Tanışma bölümüne bir başlık açıp kendinden biraz bahsedersen seni tanıma (motosiklete yakınlığın, tecrüben vb) kısmını daha kolay hale getirebiliriz.
Four wheels good , two wheels better...
hoş geldin
Acımadıki, acımadıki
hoşgeldin. başlığın taşınması daha iyi olur sanırım
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
hosgeldın, adres doğru da, açılan yer yanlış...
kymco konusunda ise bahsettiğin model hakkında bir malumatım olmamakla beraber, kymco nun iyi bir marka olduğunu söyleyebilirim, benim komşumda pulsar modeli var, 7350 km idi en son ve yağ demişinden başka servise götürmediğini, ihityacı olmadığını söylemişti, artık sen düşün kalitesini...
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
Hoşgeldin...
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kanuni Seyhan 125T aldım bu motorlar hakkında bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar varmı?
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: danger0 **************
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Arkadaşım aramıza hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Bulunduğunuz ilde / ilçede ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
TUTKU YARATIR........................................... ......................
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hısgeldın aramıza
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)