Birinci grup güzel oluyor ama zannedersem en azından giyinmeyi biliyor
Birinci grup güzel oluyor ama zannedersem en azından giyinmeyi biliyor
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
birinci grup daha kadınsı giyiniyor ama bunun yanında erkeklerin anlam veremediği olumsuz bulduğu özellikler de artıyor.
Konu hassas, çok detay verip de polemik yaratacağım diye çekiniyorum ama bence bu grup, kadınlar arası rekabete daha fazla dahil oluyor. Bunun getirdiği uzuuun alışveriş süreleri, önünden geçen başka kadınların kıyafetlerine arkasından (bazen normal bazen tuhaf ifadelerle) bakma, diğerleri hakkında yoğun dedikodu vb. durumlar.
Daha güzel olmak ve giyinmeyi bilmek konusuna katılmıyorum.
Ben de tozdan, topraktan, yağmur-çamurdan uzak duran, ampul değiştirmeyi bilmeyen, uzun tırnaklı, uzun topuklu çıtkırıldım kadınlardan hoşlanmam
Daha yazmıyorum yeter. Hanımlar alınmasın. Fikrimi belirttim.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Alınacak birşey yok kesinlikle, bu kişilik ve yetişme tarzıyla alakalı, ayrıca her bayan aynı şeyden hoşlanacak diye bir kaide de yok, sizin sınıflandırmanıza göre ben kendimi 2. tarzda görüyorum açıkçası ve bayanların sadece kendilerine yakışır şekilde giyinmeleri gerektiğini düşünürüm, çok abes olmadıkça dönüpte bakmam ne giydiğine ki o abesliğe herkes dönüp bakar...
Nereye gittiğin değil, kiminle gittiğin önemlidir...
Eee bende onu söylüyorum işte Bilakis bu kadın motor kullansın.. Her işi başaran bir kadın motor mu kullanamayacak? Motor kullanan illaki kötü mü giyinmeli? Üstelik iş hayatında başarılı olan bir kadın ailesine de zaman ayırmak için özellikle istanbul gibi iğrenç trafiği olan bir şehirde kazanabileceği her vakti kazanmalı.. Sırf bu yüzden bile motor kullanması mantıklı..
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Bence her sey istemeye bagli. Gercekten motosikletin hakkini vermek isteyen bir kadinin ogrenme siniri yoktur.
Ayni durum erkekler icin de gecerli. Isteseler ne guzel de yemek yapar, gomlek utulerler
Ütü ile işim olmaz ama yemekte üstüme yoktur Üstelik yemek yapmaktan zevk alırım.. lakin gömlek ütülemek, vileda ile yerleri silmek...vb işleri yapacağıma 1.kuvvet komutanlığına her gün yemek pişirim daha iyi
kadın var kadın var ne erkeklere taş çıkarıcak psikopatlar var olay şu babasının yetiştirdiği kızlar extrem olaylarda daha kabiliyetli ... çok gözü kara bayan şöförlere denk geldim ama sayılılar..
Hanımlar nerdesiniz ?
İsin Hakan :İsim KürşatÇok güzel yemek yapar ve gömlek ütülerim.Noluyo yaw hani marjinal bizdikÜtü ile işim olmaz ama yemekte üstüme yoktur
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Laf geldi biz de marjinal olduk :D
Ayni durum erkekler icin de gecerli. Isteseler ne guzel de yemek yapar, gomlek utulerler
abicim 98 den beri ailemden ayrı yasıyorum yemek yapmayı bilmem garip degilki
Hani bayanlar kaybolmuşlar...
İşte bizler onu yapmıyoruz...
Her daim burdayız....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Valla dogru söze ne hacet!!!
Hanımları özel mesajda topluyoruz ;)
What would you do?
Burdayız da, gereksiz yere mesaj atıp kirlilik yapmıyoruz sadece. Laf gelir konuşuruz, laf yoksa boş yere geveleneceğimize kaldırımda oturup taş atacağımıza, taş toplayıp işimize gücümüze motorumuza bakarız ;)
Daha yeni trafiğe çıktım motorla 100 km yeni oldu. Erkek sürücüler den daha çok korkuyorum sinyal vermeden aniden dönmeler özellikle şehir içine yakın yerlerde sağ şeritte ilk gördüğü kaldırım kenarında aniden durup yolcu indiren servisler , tali yoldan girip hesapta yol veriyo ama burnunu sağ şeridin ortasına kadar sokmuş veya direk hiç durmadan girenler var . Bunlardan çekiniyorum. Senin altındakinin motor olduğunu görmeyip araç gibi tepki vermeni bekliyolar Motor sürenlerde pek tekin değil yolda başka bir motorcu görünce hemen kendi kendilerine yarışmaya başlıyolar :D Heleki ışıklarda yan yana geldiyseniz :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)