Bütün kızlar toplandık diyelim o zaman
Bütün kızlar toplandık diyelim o zaman
Vespa nın forumlarında sayı daha fazla. Toplaşıp geziyorlar bide rengarenk scooter larıyla.
Benim anlamadığım hanımefendi bir konu açmış hanımlar neredesiniz diye.Kadından çok erkeklerin geyik muhabbeti var.
Herkez bir espri patlatıyor falan , siz "kadınlar güne gitmiş" tarzı espriler yaparak baştan böyle bir yaklaşımda bulunursanız bu her zaman böyle devam eder diyorum , başka da mesaj yazmıyorum
Yine mi tartisma :/ Anlasilan bu forumdan bana hayir yok. Gidip bir scooter alayim bari
sizi şakacılar :D :D bayanmış :D :D 200 kg'lık motosikletleriyle trafikte arabaların arasından süzülenlerinizi görürsem bayan demem, kardeşim derim ......
Ben burdayım yahu
bir gün toplanıp çete gibi dolaşsanız ne güzel olur
Caddede mavili, pembeli bi şey görürseniz el sallayın, ben de sizdenim.
Hep artçıydı bugün gördüğüm hatunlar, aramanın gücüne inanıyorum, yarın da bakınıyor olacağım.
Bu akşam caddede topuklu ayakkabıyla kırmızı scooter süren bir abla gördüm umarım sen değilsindir
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:45 ----------
Sürücünün hatun, artçının erkek olduğu bir çift gördüm bugün. Çok hoşuma gitti en kısa sürede bizim hatuna öğretiyorum :D
kadinlar motorlu arac kullanmamalidir.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)