saygılar herkese , yabancı uyrukluyu erkek 22 yaşımda hayırsever bir bayanla evlenmek istiyorum vatandaşlığa geçmek için özelden mesaj atmasını rica ediyorum .
saygılar herkese , yabancı uyrukluyu erkek 22 yaşımda hayırsever bir bayanla evlenmek istiyorum vatandaşlığa geçmek için özelden mesaj atmasını rica ediyorum .
:DD bu ne ya motosikletle evlenmek istiyorum gibi olmuşş
esra hanım buralarda mı arkadaşlar?? :D Paravanı açsın!!!!!
www.facebook.com/haydaraslann ..... www.facebook.com/haydaraslancom
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir." www.haydaraslan.com
A Rh (+)
Tanışma deyince yanlış anlamışsınız burası evlilik forumu değil. Bir de 22 yaş evlenmek için baya erken erkek için.
22 Yaşımda
Mt nereye gidiyor böyle
şaka maka Yabancı uyruklu bir bayan olsaydın evlenirdim Vatandaşlık için
Sado
Alın dünya haritasını, bu dünyanın orta noktası nerededir diye verin köre, basar parmağını Türkiye'ye!
Arkadaş da tr ye nasıl yerleşirim derdine düşmüş sanırım
ondan kaybediyorum zaten kız olsam dakka da 3500 kişi bulurdum :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:19 ----------
abi yanlış anladın ben atar yapmadım durumu izah etmeye çalıştım , zaten ne haddime
dip not : manita istemiyorum zaten kızla falan işşim olmazki benim derdim başka
Ha sen ciddi ciddi vatandaşlığa geçecen? Olm ülke kötüye gidiyor len.. Ne geçecen.. Git başka bir ülkenin pasaportunu al naçizane abi tavsiyesi sana
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)