Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

22 yaşımda

REKLAM ALANI

Alıntı dreamkiller adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yahu kardeş, memlekete geldin hoş geldin.. Sevdim seni başka başlıklarda da muhabbetimiz oldu ama kimsin necisin, kendini tanıtan bir başlık açmamışssın.. iki konuda konuştun, biri 250 R mı alayım 600 RR mı? diğeri evlenecek kadın arıyorum vatandaşlık için

Bu yüzden insanlara kızma lütfen.. Haklı olarak tepki gösteriyorlar.. Uyruğun nereli? Bir fotograf koy, bir kendini tanıt.. Ne bilim bu kadar türkçeyi nerede öğrendin? nasıl öğrendin? ....vb gibi.. Sonuçta hepimiz kardeşiz ama bu memlekette hiç tanımadığımız bir ortamda ben kadın arıyorum evlenecek diye muhabbete girersen garaj20 nin dediği fiili gerçekleştirirler.. Biz bile vatandaş olduğumuz halde giremiyoruz böyle muhabbetlere yapma gözünü sevim

2008dan beri burdayım liseyi burda bitirdim universiteye girmeye uğraştım
    2011de universiteyi kazandım suan birinci sınıfım :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:50 ----------

Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim yaşın çok genç daha ne yapacan evlenipte hemde türkiye diyosun , biz kaçacak delik arıyoz burası sana gelmez kanadaya git kanadaya

sana bir soru ? motosiklet sitesinde bayan arkadaşmı aranır yahu şansın 100 binde 10 bile olamaz biri kalkıp abi sıfırmı alcen yoksa 2. elmi dese ne diyeceksin ?

kaç km de olsun motor kısmı bakımlımı dese !!!!
    hahhahahahhahahahhahahahhah gülmekten okuyamadım 2 kere başa geldim tekrar okudum )))))))))))))))))))))

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:52 ----------

Alıntı Panter38 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İmzan guzelmis
    eyvallah o sizin güzelliğiniz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İrfan abi haklı edy burda yaşam meslek liselerinden daha zor...

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/109639/meslek-lisesinde-hayatta-kalmak
    Ninja

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)