evet motorum artık tamamen hazır ve yarını beklıyor =) hava fıltresı temızlendı zıncır dıslı bakımı yapılıp yaglandı fren kalıper kısımlarındakı yaglardan arındırıldı yag kontrollerı yapıldı depo fullendı komple detaylı yıkandı en ınce noktasına kadar kurulandı ve son olarak pasta cılası atıldı lastık basıncları kontrol edıldı dahası kalmadı=) allah ızın verırse yarın 4 4luk bır sekılde oradayım =))
Cadde34 Motosiklet Tutkunları
Cadde34MT
Pendık aydınlı yolu,600 rr,gelsen beraber gecerdık baska gezılere artık
arkadaslar az once kiz arkadasimi ikna ettim oda gelecek. mecidiye koyden gelecegiz. aramizda esiyle nisanlisiyla sozlusuyle gelen varmi baska. tek olursa sıkılır diye dusunuyorum.
problem yok ozaman
Bir anlık dikkatsizlik ömür boyu
pişmanlık getirir...
Bende kız kardeşimi getireceğim bir
aksilik olmazsa sabah
Cadde34 Motosiklet Tutkunlari
Cadde34MT
Aman dikkat arkadaslar bu gece saatler 1 ileri alinicak yarin dikkat edelim
SAATLERİMİ AYARLAMAYI UNUTMUYORUZ ARKADAŞLAR YARIN SABAH SAAT 09:00 DA 1. TOPLANMA ALANINDA OLUYORUZ HAREKET 09:40
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:44 ----------
lütfen haritayı iyi kontrol ediniz mevlevihane önünde olacağız bir aksılık olmasın sonra
Cadde34MT
bugun zamanı cok ayıramadım yıkadım ama jantlar camur ıcınde neyse dıs grenajlar cılalandı deposu bos fullıcem sabah zınır ıdare eder bende hazır gıbıyım yarın besıktasta 10-15te sızı beklıyor olcam beyaz cbr 250 beyaz montu lu
cb125e (5000km) --- CBR250R (11500km ) CBR 650F (0KM ---- )
depodaki benzin dengeniz bozabilir bir kısmını benim depoya koyabiliriz
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:49 ----------
https://www.facebook.com/groups/Cadde34MT/
Facebook grubumuz bu etkinlik bittikden sonra sürekli iletişimde olabilmek için sizleri de bekleriz sayfamıza
Cadde34 Motosiklet Tutkunları
Cadde34MT
https://www.facebook.com/groups/Cadde34MT/
Cadde34MT
vay be yine rn pis benim motor sanırım usengecligin dibine vurdum resmen cumartesi ne yaptın deseler oglen 3 e kadar calistim sonra uyudum resmen ahaha simdi yeni uyandım ama yinede assagi inip yikamaya usendim ahahahahaa
boşverr bende yıkamadım satmayamı getiriyosunuz motorları
Cadde34MT
evet bugün serdar37100, mstf_srn ve ben olmak üzere buluştuk ve gezi öncesi bir buluşma, konuşma, tartışma, kavga tarzı bi şeyler yaptık ve gerekli malzemelerin bir çoğu alındı. yine dediğimiz gibi çantası olan çantasını da alırsa çok iyi olur özellikle topcase...
Bu resimde sinirli sinirli bi şeyler anlatıyodu. artık kime yaptıysa bu hareketi
Storm 150 > Cbx 250 Twister> Cbf 150'11
Hayat ve Ben
Arkadaşlar topcase olanlar takıp gelsin malzeme paylaşımı yacağız mecburen desteğinizi bekliyoruz
Adem sinir yok ne siniri nereden çıkarıyorsun adamı hasta etme
konu ve vücut dili
Cadde34MT
yicecek ve içecekler haricinde ufak tefek şeyleri aldık ademle kömur tabak bardak falan sucuk aldık yarın eksıklerı toplanıp alırız
Cadde34MT
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)